Torsdag


Hello! Idag har jag varit i skolan, gjorde klart grupparbetet i psykologi med Annika och Majsi, vi kämpade på bra flickor haha^^ Efter skolan cyklade jag hem till Molly som jag är hundvakt åt idag, hehe. När jag kom hem gjorde jag godaste salladen med champinjoner, as always, och tittade på cityakuten, som vanligt det också! Hallå, kan någon säga om vi är lediga på måndag eller inte?? Hör massa olika saker om det! Och informationen på den här skolan suger ju så även fast jag inte hört nåt från rob. så gör inte det så stor skillnad.

Nej! Nu måste jag kila, blev ett kort inlägg men får skriva mer imorn!

Elda lugnt ikväll allihopa :P


Onsdag

Orkade inte skriva nåt inlägg igår, hade en väldigt dålig dag så antagligen skulle det bli gråtvarning på inlägget, så jag skippade det. Var iaf i skolan igår, jättekul att vi har fått världens sjukvårdsarbete och vår lärare inte var där igår och nästa tisdag är det operation dagsverket(?), det hade man liksom på högstadiet. Men nej, den viktigaste dagen i veckan ska självklart gå bort nu bara för det. Men nu ska jag sluta klaga, även fast jag har lust att fortsätta, mitt morgonhumör har aldrig varit speciellt bra. När jag kom hem från skolan igår la jag mig framför tv:n och glodde på cityakuten sen åkte jag med mamma till Maxi och storhandlade.

Vaknade kl 02.20 inatt och kunde inte somna om förrens vid halv 6, så är hyffsat trött nu^^ Nej, nu ska jag gå och göra frukost, blir en blåbärssmoothie och coffé, sedan blir det att plugga som en idiot. Hemtentan i psykologi måste göras och sen borde jag fortsätta på projektarbetet.. 

       


tjoho


Hade som sagt utvecklingssamtal idag, gick oväntat bra och tog väl sisådär max 10 min. Kändes inte så värt faktiskt. Satt och snackade bort tiden med Idus och Linn och sen skrev jag ut mitt arbete och lämnade det till Ulrica. Ska snart gå och göra en pastasallad som jag ska ställa in i kylen och käka innan jag går på bio ikväll. Tänkte vara duktig och hålla mitt gotteförbud ikväll trots att jag ska på bio, pepsi max och lite läkerol får det bli^^. Nej, nu ska jag kila och göra pastasallad så den får stå en liten stund, då är den som godast!



.

Bilder från Sthlm



Ida är glad på tåget!




En välbehövlig vilopaus med cola, som slutade med flum och skratt!


Shopping, tralala

A whisper


God morgon! Eller, god förmiddag kanske man säger, men det låter så fult. Iaf så vaknade jag vid 8 imorse, gick upp och duschade, käkade frulle osv. Har suttit och pluggat en stund och är klart med hemtentan i historia vilket känns jätteskönt! Tänkte åka till skolan om ett par timmar, har utvecklingssamtal (yeey) och så behöver jag skriva ut arbetet i historia också. Sen ska jag kila förbi sf och hämta ut biobiljetterna till ikväll. Jag och pappa ska se "Män som hatar kvinnor", det blir mys. Det verkar vara lite myskoväder ute idag, ser inte så varmt ut, men endå visar det på 20 grader. Så då skippar jag jackan och hoppas på att temperaturen verkligen stämmer.

Nej, nu ska jag platta håret! Byebye!

(Vet att jag är dålig på att lägga upp bilder, men jag ska bättra mig! Funkar inte på denna dator och har inte orkat tampas med min laptop. Men I will ^^)

Söndag


Hello! Var supertrött igår kväll när jag kom hem så jag orkade inte skriva något då. Det var iaf jättemysigt i Sthlm, massa folk, sol och shopping sammanfattar dagen ganska bra! Jag köpte två tröjor, ett par jeans, nagellack och en nyckelring (haha). Jag och Ida åt jättegod pastasallad till lunch och satt och spanade in alla roliga människor. Bland annat en kvinna som verkligen tog sommarvärmen på allvar och endast hade en bikinitopp under sin öppna kavaj och till det en halv smyckesaffär på kroppen. Jag tog tåget hem vid 19.10 och hamnade brevid en riktig heting på tåget hem.

Idag har jag panik då vi har en hemtenta i historia som ska in imorgon, och jag har inte ens börjat. Fattar inte ett piss av uppgiften heller så det ser ljust ut. Dagen ska alltså spenderas med ton av kaffe framför datorn, för att försöka ordbajsa ihop en vettig text om Sverige under 1800-talet.

Lägger in bilder från igår senare!

Lördag


God morgon! Imorse vaknade jag kl 7, trevligt att göra det på en lördag sådär. Men jag låg kvar till typ kvart i 8, gick upp och drack kaffe och tittade på tv. Har precis målat mina naglar, rosa^^ Tänkte hoppa in i duschen om en liten stund när nagellacket har torkat. Tåget till Sthlm går typ 11.53 idag, så jag behöver inte stressa! Hoppas på att hitta lite fina saker att shoppa idag :) Just ja!!!!!! Min studentklänning kom igår, och den var PERFEKT :D Lite stor i midjan bara men jag kan sätta en liten nål så sitter den uppe. Den var hur söt som helst, ännu finare än på bilden till och med! Så nu är jag glad!

Nej, nu ska jag kila. Skriver ikväll om hur dagen har varit :)

.

Fredag och sooool


.. behöver jag säga mer? Underbart väder är det verkligen och fredag, så det kan ju inte bli mkt bättre! Just nu sitter jag och mumsar på fruktsallad och dricker pepsi max = muums! Vid 10 imorse åkte jag till bemanningstjänsten och fyllde i lite papper, skönt att få det gjort! Sen gick jag till skolan, satte mig och pluggade ett tag. Tänkte leta upp Kristin och fråga om jag kunde skriva psykologin lite tidigare, men hittade henne inte, så jag kilade ner på stan istället. Trängdes där bland allt folk ett tag, sen gick jag till skolan och skrev provet, gick helt okej, var inte speciellt svårt. Sen gick jag ner på stan ett tag igen och kom hem för typ nån timma sen. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, eftersom jag ska till Sthlm med Ida imorn! Ska bli supermysigt, och fint väder ska det bli också!


Den 13:e juni bär det av, åh vad jag längtar!

Bye !

Booring


Tog en liten paus från tv-tittandet. Är uttråkad men mår för dåligt för att orka ta en promenad eller nåt. Så jag får fortsätta att glo på tv ikväll. Har nyss kikat på cityakuten och simpsons, håller på och tittar på ett house-avsnitt och kl 9 är det criminal minds. Haha, men jag har inte så mkt annat att göra just nu, plugga har jag försökt, men pallar inte när jag har ont i huvudet. Ska proppa i mig alvedon imorn så att jag kan skriva psykologiprovet, orkar inte ha det kvar. Nu ska jag kila och fortsätta titta på House. Gör kanske en fruktsalld också, har endast fått i mig en varma koppen idag, så min mage kurrar lite nu.

Torsdag


Såg att jag skrev Tisdag på rubriken igår, ändrade det nu, hehe jag har verkligen koll på dagarna. Idag är jag sjuk :(  Feber och magont, vilket betyder att det varken blir att hämta studentbiljett på rudbeck eller fixa med jobb, lyckat. Men som tur är skulle Elli och Maja fixa biljett till mig iaf, tack sötisar, nu behöver jag inte stå ensam utanför blue moon på studentkvällen^^ Hatar att bara vara hemma och glo på tv, när jag inte valt det själv, då blir jag alltid så rastlös. Haha i natt drömde jag att nerverna i mina ögonlock var skadade och jag kunde inte kontrollera när jag blinkade och det gjorde skitont, sen när jag vaknade imorse var mina ögon helt röda och svullna. Men jag drog den smarta slutsatsen att antagligen var det för att ögonen var irriterade som jag drömde om dem, inte för att drömmen i själva verket var sann.

Ovärt inlägg, känner att jag bara sitter och babblar. Ska sluta nu, så att ni slipper mitt ferberyr. Ska ta en kopp té med honung i och sen lägga mig i soffan och glo på cityakutenboxen. Bye!


Tur att min trogna soffkompis håller mig sällskap :)

Onsdag


Har nyss kommit hem från stan, har sprungit runt där sen typ kvart över 10, så är ganska trött nu. Fick med mig en svart. lite kortare skinnjacka och ett par svarta converse :) Skulle egentligen ha vita, men de är typ slut i hela stan + i Sthlm sa de, så då tog jag de svarta, har två vita tygskor redan iaf.  Och tro det eller ej så lyckades jag få i mina fötter i ett par 36:or, men det var bra för jag tycker inte om när de ser för långa ut. Hittade massa andra fina saker också, men jag har inte pengar om jag ska kunna åka till sthlm på lördag. Nu sitter jag och mumsar i mig ltie fruktsallad till lunch, och sedan måste jag plugga!


                                                   

Race against time


Är proppmätt. Har precis käkat pastagratäng, och min mage spricker snart. Skola idag, inget speciellt som hände direkt, utan mest flumm och prat^^. Efter skolan kom Emmsi hem till mig och vi deckade i soffan framför tv:n med té och kaffe. Låg och pratade några timmar, båda var på cp-humör, haha, hela tiden gav någon av oss ifrån sig konstiga ljud, men känner man oss så är väl det inget ovanligt iofs. Ledig resten av veckan, eller har inga lektioner, men ska till skolan tors och fre tror jag. Imorn blir det stan för att kika på lite grejer, gå förbi arbetsgrejs inför sommaren och sen hem för att plugga. Ikväll ska jag fortsätta att gå och dö framför tv:n, Ugly Betty, DHW, och House. Med andra ord är kvällen räddad. Sen blir det att hoppa i säng, jag är megatrött.

Bye!

Skola och plugg


Ungefär det har min dag bestått av! Åkte som sagt till skolan strax innan 2 och hade historia i ungefär en timma. Det var helt okej, roligt att träffa mina sötisvänner. Efter skolan cyklade jag hem, plockade lite hemma med allt möjligt. Sen så satte jag igång med psykologin. Mamma har nyss förhört mig och det gick ganska så bra faktiskt! Kunde de flesta frågorna så provet borde gå okej så länge jag inte får black-out eller nåt.

Nu tänker jag vila min hjärna resten av kvällen och titta på cityakuten som börjar klockan 9! Mitt favoritprogram :) Inte blir det något godis heller, trots att jag skulle kunna svälja en hel chokladkaka, för nu börjar mitt nyttiga liv i veckorna. Emma och jag ska minsann klara detta! Nu ska jag kila och sätta mig framför tv:n och kanske kila ut med Molly om ett tag också!

.

It seems like Monday


Imorse gick jag upp kvart i 8, var jättetrött men pallrade mig upp iaf. Satte mig och glodde på tv, drack kaffe och sen läste jag igenom psykologin en gång också. Börjar klockan 2 idag, fram tills dess ska jag pluggaplugga psykologin. Usch, prov imorn ju. Är superfint väder idag, men mamma sa att det är kallt och blåser, så får se om det går att sitta nåt på balkongen idag. Kan koncentrera mig mycket bättre när jag sitter där, så hoppas att det går^^.

Nu ska jag gå och käka frulle!


Söndag


God morgon!
Jag vaknade vid 8.15 imorse, kunde inte somna om så jag gick upp. Har precis käkat god frukost med mamma. Det har blivit en ganska lugn helg, vilket behövdes för jag har varit helt död. Igår kväll kom Lina hit och åt, var supermysigt :) Idag ska jag försöka plugga lite psykologi, då jag inte gjort ett piss i helgen. Därför känns det verkligen underbart inför provet på tisdag. 

                                                             

Fixar


Håller på och fixar bloggen lite fram och tillbaka. Gör mer under dagen.

Bye!

Fredag, helghelg!


Jag har precis varit duktig och hjälpt mamma att dammsuga lägenheten, moha. Imorse gick jag upp vid 8 och duschade och gjorde mig iordning. Efter det cyklade jag ner på stan, lämnade böcker på biblioteket, gick till apoteket och sen till bemanningstjänsten. Självklart var de som jag skulle prata med lediga idag, så blir att åka dit igen nästa vecka. Tänkte först åka till skolan och plugga efter stan, men ändrade mig, känns så ovärt att åka dit och få ett grupprum och dator om jag har tur. Så jag åkte hem istället och ska försöka plugga lite hemma.

Bye!

Torsdag


Just nu sitter jag och försöker ge mig på frågorna till psykologiprovet vi har på tisdag, ska försöka bli klar idag. Gårdagen var jättemysig, vi lagade mat och satt och snackade massa i timmar. Jag orkade inte cykla hem igår kväll så Elin sov kvar med mig, vågade inte sova i ett tomt hus själv^^ Imorse gick vi upp tidigt, eftersom Elin skulle till skolan, så jag slängde på mig kläder och cyklade hem strax efter 8. När jag kom hem var mina händer isbitar så jag kröp ner i soffan med värmekudden, glodde på tv och käkade frulle. Har precis hållit på och ringt hemtjänsten om jobb, och ska kila ner till kontoret på stan imorgon för att prata med dom. Ska försöka plugga idag, då jag har mängder att göra som jag, som vanligt, skjutit upp.

.

Cykeltripp till Gryta


Har nyss cyklat till pappa på Gryta! Huset är tomt till söndag, så jag, Elin och Elli tänkte ha en liten tacoskväll. Upptäckte att min kondition inte är på topp, jag och Elin är döda efter cykelturen, haha^^. Väntar just nu på att Elin ska duscha och sedan komma hit med lite grejer till maten. Kollar på massa kort på datorn när jag var liten, sjukt hur minimal man har varit. Nu ska jag kila ut i köket och greja!

    

.

Onsdag


Redan onsdag, veckorna går så sjukt fort! Humöret har väl varit sisådär denna morgon, bättre än igår kväll iaf. Skulle ha gått ner på stan på förmidagen, men pallade inte. Åker kanske till hälla senare idag istället. Borde sätta mig och plugga, men känner verkligen inte för det. Och jag vill ha GLASS! Ska gå och rota lite i frysen och se vad jag hittar^^

.

.


Usch, humöret har inte varit på topp ikväll. Känner bara för att dra härifrån!

 

.

Back to school


Första skoldagen efter lovet idag! Kändes helt ok att vara tillbaka, är ju slappa dagar i skolan, fast mängder med plugg hemma. På morgonen hade vi sjukvård, fick lära oss att sätta kateter, hrm mysigtmysigt. Haha dagens kommentar var iaf när Jossefin svarade vad man ska använda för något för att tvätta rent nedre delen innan man sätter kateter; "Steriliserat vatten" HAHA! Sterilt vatten syftade hon på.

På eftermiddagen hade vi psykologi, vi gjorde bläckplumpstestet där man får kolla på typ bläckfläckar och säga vad man ser. Detta ska tydligen kunna säga saker om ens personlighet och innersta tankar osv. Prov nästa vecka också, fuck. Nu har jag ju inga fler lektioner resten av veckan, tänkte kila ner på stan en stund imorn tror jag. Sen kanske jag går nåt till skolan och pluggar också, får se.

.

Måndag


God morgon!
Har precis duschat och ska snart göra mig iordning. I lördags firade jag som sagt påsk med mamma, daniel och lina. Vi åt god mat, fick mera påskpresenter och hade det trevligt. Igår träffade jag Emelie och Elina igen, och vi flummade som vanligt. Vid 1 idag ska jag hem till pappa och fira påsk, farmor och farfar kommer också :) Så nu måste jag kila och göra mig iordning om jag ska hinna.

Lite bilder från helgen:


Mamma lagar mat!


Påskkycklingar ^^


Haha, jag fick ett kinderägg. Fisken Stig var min överraskning!


Molly fick en boll i sitt påskägg^^


Mys på balkongen!


Elina gillar äpplen!


Och Emelie är sötnöt !

Student


Bara för att jag har köpt underbaraste stundentklänningen :D

                       

 

.

Bilder





Elina och Emelie på Kajen igår!


Underbart väder!


En nyopererad Molly glassar på balkongen!


Godisgodis!


Denna underbara kjol låg i mitt påskägg :)

.

Lördag påskpåsk!


God morgon!
Jag har nyss haft påskägg-jakt! Älskar att leta påskägg, fast jag har inte det bästa tålamodet, så efter en stund blir jag lite småtjurig så mamma får ge mig lite ledtrådar, haha^^ Ville inte ha godis i mitt påskägg och visste därför inte vad det skulel bli iår. Men eftersom mamma är bäst, så fick jag en jättesöt kjol som jag hade tittat på förut :D Tack mammsi!

Har varit ute på en promenad nu på morgonen också, var hur varmt som helst, och då hade jag bara en tjocktröja! Jag orkade ta mig ut, trots att fredagen igår blev en väldigt låååång fredag, kunde inte sova förrens vid 4-tiden. Har precis ätit en hallon/blåbärs smoothie till frulle, ska snart göra mig iordning.

Lite blandade bilder kommer senare under dagen, går inte att föra över på denna dator!


Fredag


Hello! Har nyss kommit hem från Elina! Idag har jag umgåtts med Emelie och Elina hela dagen, har varit jättemysigt :) Vid 2-tiden gick vi till kajen och satte oss i solen, sen åt vi mat på restaurangen! Efter massa prat och mys gick vi hemåt och kvällen har spenderats hos Elina! Var superlänge sen jag träffade Emelie, har saknat dig massor!

Vi hämtade Molly på Strömsholm idag också! Stackarn, hon har ett stort sår med stygn över hela magen och är så hes så att varje gång hon försöker få fram något ljud, låter hon som en griskulting! Men nu är hon äntligen hemma igen, har saknat ihjäl mig efter henne! Imorgon ska jag fira påsk med mamma, Daniel och Lina! Och förhoppningsvis hinner jag träffa Emelie och Elina ett tag också.

Nu ska jag hoppa i säng!


Torsdag


Jag har skrivkramp!!!! Jag HATAR Annas himlaäckel-sjukvårdsprov. Provet var inte så svårt, men blev ju tusen sidor att skriva, speciellt när hon påpekade att det finns ju inte med nån diskussionsfråga, så därför får du försöka få in det i svaren. Men nu är provet gjort, så nu kan jag stryka det från min lista, moha!

Fick nyss reda på att Molly får komma hem imorn :D Har saknat ihjäl mig efter henne! I eftermiddag ska jag hem till pappa, fram tills dess vet jag inte rikitgt vad jag ska göra. Eller jo, jag tror jag ska hjälpa mami att städa, så blir hon nog glad^^


Onsdag


God morgon! Vet att jag varit skitdålig på att uppdatera den här veckan. Men större delen av dagarna har jag legat dubbelvikt i soffan pga min mage. Har levt på knäckebröd sen förra tors/fre, så därför har jag inte haft så mkt energi heller. Men imorse lyckades jag äta en halv port gröt ^^ Även om det känns som att min mage ska sprängas just nu, aj.
Som sagt, har inte kunnat göra så mkt på lovet, men hoppas att jag piggnar på mig till helgen! För då kommer Emelie hit :D Har inte träffat henne på evigheter!!

Imorn ska jag till skolan och skriva sjukvårdsprovet också, orkar inte, hatar Annas prov. Så dagen borde spenderas till att öppna böckerna och försöka få in nåt i min, för tillfället, väldigt tröga hjärna. Och inte har jag kommit ner på stan för att leta efter studentklänning heller, börjar liksom få lite panik över det nu! Just ja, Mollys operation gick bra, och jag hoppas att de närmsta dagarna också går bra, då första dagarna är kritiska. Vill bara att hon ska få komma hem nu så jag får pussa och krama min lilla hårboll <3



Inte långt kvar nu :D

Måndag, igen


Sorry för dålig uppdatering, har bara inte känt för det! Igår var en riktig tråkdag som jag spenderade med magont i soffan, och vädret var ungefär lika illa det. Men idag är det fint igen :) Tog en promenad imorse efter att jag vaknat, vilket var jätteskönt. Ska förmodligen träffa Elin en stund idag också :) Sen skulle jag vilja gå på medelpasset på friskis som är kl 4, får se om jag hinner. Måste nämligen plugga till historiaprovet som jag antaglien ska göra imorn.

Imorn ska Molly opereras också :( Usch, allt måste gå bra, annars vet jag inte vad jag gör! Hon har fel på lever och njurar, så det är en stor operation som ska göras. Lillen <3



.

Lördag


God morgon :) Jag har nyss kommit in efter en långpromenad i solen! Superskönt :) Vaknade vid 7 imorse, men låg kvar och latade mig till halv 9. Dagen ska spenderas på balkonen i solen, mohaha. Igår kväll blev en skön kväll med tv, bakpotatis och slapp. Nu ska jag kila och äta frukost!


Fredag


Då var det påsklov, vårat absolut sista lov! Känns lite mysko, jag menar loven är ju alltid årets höjdpunkt. Och när man jobbar så kallas det helt plötsligt semester, nej tack, lov ska det vara! Imorse vaknade jag upp med världens magont, fick pina i mig en knäckemacka och sedan gick jag till skolan för att hämta min studentmössa och prata med några lärare om prov som jag ska göra på lovet. Skulle ju gått ut med Elin och Elli ikväll, men jag kommer inte kunna följa med :( Såg verkligen fram emot det, men som jag mår just nu så går det inte. Kvällen får spenderas framför tv:n istället, skoj.

Hoppas vädret är lika fint nästa vecka också, isf ska jag ligga och glassa på balkongen i hopp om att bli lite brun lagom till studenten! Så slipper man slänga ut pengar på solarium. Nu ska jag kila och titta på tv 8)

Torsdag


Kvällen igår blev kanske inte allt för lyckad, menmen that's life! Emma sov iaf över här och vi tog en sovmorgon, vilket var jätteskönt! När vi vaknat käkade vi frulle och sen gjorde hon sig iordning och kilade till skolan. Själv har jag suttit hemma och pluggat, blää. Men sen blev jag sugen på att sätta mig på balkongen i solen och fika, så då bakade jag och mamma äpple- och kanelmuffins som står inne i ugnen nu^^

Resten av dagen ska jag fortsätta plugga, här är listan över sånt jag måste göra och som måste blir klart snartsnart!;

x Antikenarbete

x Historiaprov

x Sjukvårdprov

x Psykologiarbete

x Projektarbete

x Biståndsarbete

x Nationellt prov i eng (som jag missade)

Seriöst, hur ska jag hinna klart med allt detta? Samtidigt som vi får nya prov och uppgifter. Men det ska gå, eller måste gå! Nu ska jag inte gnälla mer, är ganska självklart att det blir mycket när vi varit i Moldavien två veckor + att jag segat med några arbeten sen förut.

Nu ska jag gå och titta till muffinsarna, moha^^

Taj Mahal


Sitter och väntar på att Emmsi ska komma med bussen :) Är sjukt seg just nu, men det ändras nog när poopish dyker upp ! Får se om jag orkar upp till skolan imorn, men jag ska verkligen försöka, MÅSTE göra bistånden, annars blir det garanterat sommarskola för mig, och nejtack till den!

Har iaf varit sjukt skönt i solen på balkongen idag! Satt i linne och upprullade byxor och svettades endå som en gris. Som vanligt kom en hel del fräknar på besök, nu även på axlar och bröstet, välkommen in i mängden kära vänner.



Bye

Onsdag


Jag ÄLSKAR detta väder! Blev en skön promenad imorse och strax ska jag ut på balkongen och plugga i solen! Är ledig idag, och tors-fre. Hmm, jobbigt schema jag har. Haha. Men måste till skolan imorn iaf och göra biståndsarbetet. Igår var jag hos pappa, fikade och visade massa bilder från Moldavien^^ Sen fick jag även massa filmer från när vi var små, skitkul att titta på! Lägger kanske upp några sen!

Idag ska jag bara vara hemma och plugga på dagen och ikväll bär det av till Taj Mahal, som ordnas av Konsertkompaniet (UF-företag av Jens och Emanuel i klassen). Emmsi kommer hit vid 8 ikväll, så fixar vi oss och så hemma hos mig. Och så är jag glad, nu har jag antagligen fixat ett till jobb på Malmabergs Hemtjänst för i vår/sommar. Har fått jobb på MAVA också, men har vart lite velig om jag vill ha det jobbet eller inte i sommar.

Nu ska jag ut i solen!

RSS 2.0