Lördag



Är helt död. Skulle kunna ligga och sova hela dagen idag känns det som! Drömde värsta myskodrömmen,som jag gör för de mestanu förtiden, haha. Iaf så vet jag inte riktigt vad som händer idag, måste plugga lite (vilket jag har sagt varje dag men inte gjort) och ta en promenix, nåt annat har jag inte planerat, vilket känns skönt! Och på måndag börjar the school igen, det tkr jag känns kul, för vi har ju väääärldens bästa schema. Haha helt sjukt egentligen, såhär ser det ut.

Mån: 1 lektion 13.30-16.00
Tis: 2 lektioner 8.30-14.00
Ons: Ledig
Tors: 1 lektion 8.30-11.30
Fre: Ledig

Fast nej, det är nästan för lite lektioner, man kommer bli så himla slapp och antagligen inte få så mkt gjort, men jag har bestämt att jag ska försöka göra de flesta arbeten och läxor när jag är i skolan, eftersom jag har tid till det nu, så slipper jag skiten när jag kommer hem.



Tjingtjong


:D



Wiiiie! Chefen från MAVA ringde för ett tag sen, och jag har fått jobb hela sommaren :D
Plus extrajobb i vår om jag vill! :D



.

Fredag




God morgon. Skitskönt att vara ledig idag, känns som att jag hade gått som en zombie på praktiken annars. Ska snart ta och hoppa in i duschen, sedan göra mig iordning för att ta en liten tripp ner till stan. Men det blir inte så länge, måste hjälpa mamma att städa lägenheten plus att jag måste få klart lite plugg, trist.



Lycka!



.

hello



Idag var som sagt sista dagen på praktiken. Känns både skönt, men samtidigt tråkigt, har ju ändå varit där i 4 veckor så jag kommer sakna stället ju! Hoppas iaf på att få jobb där, och det verkar som att det kan tänkas bli så också :) Trots min otroligt envisa förkyldning, som jag fick innan jullovet, så ska jag ta mig en promenad med mp3:n snart! Sen ska jag göra broccolisoppa och sjunka ner i soffan, moha.


Adios

Tröött



Ligger i sängen och är megatrött, men kan ändå inte sova, hatar när det är så!! Speciellt med tanke på att jag ska upp typ halv 6 imorn. Fast imorn är min sista dag på praktiken !!! För idag sa min handledare att både hon och jag är lediga på fredag :D Men det känns faktiskt tråkigt också, för jag har haft riktigt kul och har trivts bra och så. Sen är det ju alltid skönt att komma tillbaka till vardagen igen, och inte minst träffa alla kompisar, som man inte hinner göra så mkt när alla har praktik olika dagar och tider. Funderar på vad jag ska göra nu för att få tiden att gå så jag hinner bli lite trött, snokar nog omkring bland lite bloggar, haha tkr det är skitkul.


Bara för att ge ett exempel på vilken slags humor dom har på min avdelning, haha.

sjuks 1. - Alltså dom ringer från röntgen och undrar ifall patient x undersökning är akutmärkt?
unders - var det en thorax dom skulle göra?
sjuks 1 - Ja det var det.
sjuks 2 - ja, alltså han har ju ett sår i stjärten.
unders - sår i stjärten? han som är så ung. fast han sitter väl bara och latar hela dagarna så det är väl därför.
sjuks 2 - Säg till röntgen att han har ett sår i stjärten och det är väl det dom undersöker när dom gör en thorax, haha?
sjuks 1 - okej, det är akut för patienten har ett sår i stjärten.




.

Åhh



Jag är megasugen på att hoppa studsmatta, hahaha!!





.

God morgon



Gick upp halv 9 imorse, vilket faktiskt är sent för mig. Har praktik 13.30-21.30 idag, känns lite segt men det är kul när man väl kommer dit. Måste leta igenom hela mitt rum efter mitt närvaropapper, som jag självklart har lyckats slarva bort nu, och min handledare har frågat efter det flera ggr. Haha.

Denna goding önskar jag mig i födelsedagspresent :)






.

Isbana



Äntligen har jag fått sladden till min laptop så att den fungerar igen :D har saknat den lilla krabaten, haha. Men min blogg ser ju helt cp ut på den här ju, wtf? Är ju mindre skärm så fjärillarna vid sidan av headern syns ju bara lite grann, hmhm. Iaf så gjorde jag nyss ett försök att ge mig ut på en långpromenad, men det blev att vända ganska snabbt då jag höll på att halka hela tiden. Hatar att gå på cykelbanor längs vägen, tkr mer om att gå vid hus och sånt, och där gick det typ inte att gå. Nu ska jag iaf sätta mig och föra över massa bilder, skolarbeten och annat till min externa hårddisk, så jag slipper få panik nästa gång datan inte funkar att allt har försvunnit.




.

Clean



Nu har jag städat hela mitt rum, dammsugit, torkat golvet och städat + dammtorkad och skrubbat hela garderoben. Självfallet höll Molly mig sällskap, haha.



Monday



Gick ner på stan vid 11 och käkade lunch på gränden med Maja och Ida, mkt trevligt! Just nu gör jag inget speciellt, känner mig helt mysko i hela kroppen, får hoppas att jag inte håller på att bli sjuk igen. Ska ta och städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, för jag haatar när det är stökigt där. Hoppas på att emmsi tittar förbi här en sväng efter hennes praktik också!



.

God natt



Ska snart hoppa i säng. Är på pissdåligt humör då jag har världens ångest över att jag inte har en aning om vad jag ska göra efter studenten, funderar på att gräva ner mig själv och aldrig mer komma fram. Great.



.

Sunday



Ska snart färga håret, och det behövs verkligen!



..



Bara för att jag känner mig som en vilsen flodko och därför tänker isolera mig hela kvällen och käka mackor och glo på Horton.

Punkt


.

God morgon



Håller på och fixar mig. Ska åka med mamma till maxi och bland annat köpa hårfärg, sen ska vi till ikea också^^
Trevligt väder förresten!



.

Kocken Melinda



Har varit väldigt duktig denna dag. Ute och gått, pluggat och den senaste timman har jag slitit i köket och lagat en spenatlasagne, som just nu står inne i ugnen^^ sen hur den smakar får vi ju se, haha. Ska fortsätta med mitt nedrans arbete i historia så det blir färdigt snart.


Spenatlasagne


.

Friday



Vaknade halv 8 imorse och kunde självklart inte somna om. Är så för det mesta när jag väl är ledig, att jag vaknar tidigt. Iaf så tog jag en promenix och lyssnade på musik, vilket var jätteskönt ^^ Nu ska jag plugga historia så jag kommer nånstans med mitt arbete om antiken. Senare blir det till att träffa Emmsi :)



.

Mat, mys och flumm



Elin kilade precis. Haha vi kom fram till att vi är väldigt knäppa. Först sitter vi och pratar och börjar laga mat och båda är på jättebra humör, sen börjar jag bli hungrig och blir därför en surmule och vill bara lägga mig på marken och gråta och elin blir lite småirriterad. Sen blir vi på bra humör och sitter och mumsar massa sallad och vitlöksbröd. Mätta och döda lägger vi oss i soffan och båda är påväg att somna, efter det blir båda skitflumm och börjar att cp-rycka och vi tar massa fula bilder och garvar, sen blir vi döda igen och halvsomnar. Efter det tar vi fram våra mobiler och tjaffsar om vilket spel vi ska spela för att jag inte vill spela ett snowboardspel mot henne, så då sitter vi i varsin ende av soffan och knappar och skriker när det inte går bra. Sen piggnar båda till och sitter och pratar allvar med en varsin kopp kaffe. Haha, vadå humörsvängningar. Puss till dig gullis <3

Vid 7 ska jag och mami hem till bror min och glo på batmanfilmen, har iofs redan sett den men det gör inget för den är bra.


Tjao

God morgon



Vaknade typ 8.10 imorse, kan oftast inte sova så mkt längre nu för tiden, så det blev till att krypa ner i soffan med en cup of coffe, sedan vaknade jag till lite. Är bajstråkigt väder idag, så vet inte om jag orkar palla mig ut nåt, fast jag är väl så illa tvungen eftersom jag är ensam med Mollsan och jag kan inte gärna släppa ut henne ensam såhär vid bilvägen utanför högskolan. Men Elin kommer ju hit lite senare så då får hon göra mig sellis ut, moha. Ska snart gå och käka frulle, vill ha té och ägg och macka ^^





..

Me like



Precis målat naglarna, blackie! Hatar att man inte får ha nagellack på praktiken (fast jag har genomskinligt iaf), för jag är beroende av nagellack! Speciellt Isadoras "sugar rose" på senaste tiden, och då är det ganska plågsamt att inte få ha nåt, haha, vilka stooora problem, eller hur? Iaf sitter jag och inväntar top model just nu. Funderar även på att ta en promenad efter det, men är ganska död så får se hur jag gör ^^





..

Fixat och klart



Sådär nu har jag kopierat hela bloggen och flyttat över den hit istället, gick snabbare än jag trodde :) Synd bara att alla kommentarer inte följer med.

.

Ledig



Sköönt! Nu är jag ledig i 6 dagar! Dagen gick bra, fick vara med på en gastro, fyfy det vill jag inte vara med om själv ska jag säga, men det va skithäftigt att se iaf. Ska försöka plugga som en tok den här veckan så jag blir av med min kära lilla hög som ligger och samlar damm. Imorn bli det till att träffa Elin också :) Nu ska jag försöka skapa en ny blogg så att man inte behöver skriva in melindasplace.blogg.se/melindasplace, då jag lyckades klanta till det i början när jag skapade bloggen, och det går tydligen inte att ändra nu i efterhand, roooooooooligt! Så det blir till att kopiera och klistra in för hela slanten som gäller nu!


.

Wihoo




Nyss tagit en promenad tillsammans med min kära mp3 och sedan hoppat in i duschen. Najsigt. Måste även göra i orgning min matlåda till imorn, får bli sallad med fetaost, avocado, kyckling och dressing. Men först ska jag hoppa ner framför tv:n och kika på top model! Och efter det är det ju House också, så får göra salladen i pausen eller nåt. Sen blir det till att hoppa i säng med Harry Potterboken och sen sova. Ska upp tidigt imorn, gääsp.



.

Stackars


Stackars lilla Elin som klämt hela fingret i bildörren och går med ett vitt paket om handen, lillis du måste vara försiktig <3 Haft jätteskoj på praktiken idag, som vanligt :) Trivs verkligen skitbra! Det är så himla bra stämning på avdelningen och all personal är jättetrevlig och alltid lika skämtsamma, haha. Idag kom min lärare Anna också, haha hon är så söt, alltid lika glad och sprallig :) Tyckte att dagen bara flög iväg idag, fick helt egna patienter idag vilket var skoj, sen följde jag med på eko också (ultraljud av hjärtat), och imorn ska jag iväg på en gastroskopi, så det blir intressant.

.

God morgon



Har precis gjort mig i ordning och längtar inte tills kl 1 när jag ska ta bussen till praktiken. Är jättetrött och skulle mkt hellre ligga hemma hela dagen. Men jobbar bara tre dagar den här veckan, sen är jag ledig i sex dar!! Skönt, skönt. Fast det är skönt att jag jobbar kväll idag, tkr tiden går snabbare då. Fixat en ny header nu också, känner att jag byter hela tiden, men nu får den här vara kvar ett tag. Har fått skitmkt utväxt nu så i helgen ska mami färga håret på mig, goodgood.




Vill ha sommarsommarsommar!

.

hello



Elina kilade nyss härifrån, vi har kikat på film, myst, pratat och ätit baugette, nötter och té. Såg en film "The things we lost in the fire", och vi kunde inte bestämma oss för vad vi tyckte om denna ganska deprimerande film. Men det var faktiskt bra, på ett konstigt sätt. Och Benico del Toro som spelar en av huvudrollerna i filmen är sjukt lik Brad Pitt kom vi fram till. Nu ska jag snart kila ut med Molly på en lite längre promenad, det blåser skitmkt ute så det känns inte så värst lockande.





.

Heelg



Jätteskönt med helg! Fast egentligen tkr jag inte om söndagar, då dom för det mesta är ganska värdelösa. Men det kan samtidigt vara skönt att inte göra någonting och bara slappa. Iaf, så åkte jag hem till Elin igår kväll och myste och flumma. Nu har jag precis duschat, tagit bort negellacket och sitter med en ansiktsmask. Skönt, skönt. Trodde jag jobbade dag imorn, men tydligen var det kväll, yeeeey! Jag behöver inte gå upp kl 5 imornbitti, plus att jag tkr kvällar är lite lugnare då man inte behöver springa runt med kontrollvagnen helt nyvaken!

.

Löördag



Sitter hemma hos pappa, har precis ätit en jättegod grekisk sallad. Igår gick jag och la mig halv 9, haha och jag sov som en stock innan 9. Har drömt skitskumma drömmar inatt, om samurajer, vattenforsar i turkiet, renovering på Västerås Fria, cawboys och massa annat. Haha jag drömmer alltid så sjuka drömmar alltså. Ska vara här ett tag till, sen tillbax till mami igen. Och jag har lovat henne att bada molly också, för det behövs verkligen, så det är väl vad jag sak ägna eftermiddagen åt. Imorn har jag och Elina pratat om att ses också : ) Så ska hon få sin present, eftersom jag inte kunde komma på hennes 18-årsfest.

.

Sjuuk



Blev det nån praktik idag? Nej. Blir det nån bio ikväll? Nej, inte det heller! Istället har jag spenderat dagen halvt död i soffan. Vilken rolig fredag det blir. Ursäkta att jag är så negativ men är så himla trött på denna förkyldning som aldrig försvinner! Men jag kan iaf trösta mig med att mamsi ska köpa spicy hot ikväll och jag har en bunt med Harry Potter filmer att fördriva tiden med.




Den här filmen skulle vi sett ikväll, men det får bli nästa vecka eller nåt istället


.

MAVA



Ännu en dag på MAVA (avdelningen där jag praktiserar, akut medicin). Trots att jag knappt kunde stå på benen imorse och var totalt genomdöd och förkyld släpade jag mig iväg. Och det blev faktiskt en skojig dag (som alltid iofs med min handledare som har skitskön humor, haha). Var med och titta på när en sjuksköterska satte pvk och jag fick spola den och så, sen så följde jag med en man på skiktröntgen och vi höll på att garva ihjäl oss när vi skulle hitta tillbaka till avdelningen i denna labyrint till sjukhus, sen fick jag en rundtur på dialysen vilket var häftigt, och sist men inte minst så tog jag mitt första venprov!!! Men det gick jättebra :)

Nu ska jag gå och dö i soffan hade jag tänkt och överdosera nässpray!




Adjöss!

.

Förkyld




Är verkligen dunderförkyld, näsan rinner och jag hostar hela tiden, men jag måste till praktiken imorn. Så det är bara att gå upp kl 5 och utrösta sig med nässpray och halstabletter. Nu ska jag gå och göra en sallad, sen duscha, städa mitt rum och tillslut kolla på top model!

Håller fortfarande på och fixar bloggen, får inte till den som jag vill och just nu har jag idétorka.

Hejdå!

.

Solen i ögonen



Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
Vi är dom som kan gråta när ingen ser på

.

Praktik



Det känns som att det ända man gör är sover, äter och springer runt på sjukhuset som en vilsen liten surikat med blodtrycksmanchetten och stetoskopet i högsta hugg, haha. Nejdå, tkr faktiskt det är skitkul på praktiken. Trivs jätte bra med alla som jobbar där och jag får göra väldigt mycket saker själv så det är prima. Idag blir jag däremot hemma, är dunderförkyld och har haft lite februs, så det känns inte som att det är en bra idé att vistas bland sjuka patienter. Så idag blir det bara att ta det lungt så jag kan gå resten av veckan :) Saker jag fått göra hittills på praktiken är, blodsocker, blodtryck, saturation, puls, temp, fylla i mat- och vätskelistor, koppla telemetri och ekg, och självklart all personlig omvårdnad som påklädning, hjälp till toan, matbeställningar osv. Nu fattas bara venprovet som jag ska göra snart också. Sen ska jag få vara med på en del undersökningar. Så det rullar på !

Bye

.

Gaaaah



ÄNTLIGEN! har inte kunnat logga in eller nånting sen i tors, trodde hela bloggen hade pajat men nu har dom fixat det. Så, nu kan jag återigen fortsätta fixa!

.

Fixar



Ursäkta att bloggen ser ut som skit, men försöker ge mig på att fixa design plus header.

.. och det lär ta sin lilla tid

.

Ledig


Var ledig igår vilket var jätte skönt, var ute och gick ett tag, städade och umgicks med Elin också :) Idag har jag bara tagit det lungt, vaknade dunderförkyld, igen, vilket betyder att jag inte sovit ett piss inatt. Drömmer nämligen alltid weirdo mardrömmar när jag är täppt, denna gång om jokern i den nya batman-filmen, haha. Elin kom förbi en stund också när hon hade håltimma. Imorn har jag praktik från 13.30-21-30 och sen jobbar jag även lör och sön. Men än så länge känns det iaf bra.

Har hittat en del fina grejer från H&M jag vill beställa, men behöver pengar först förstås!

     

       

Byebye

.

Dag 1



Första dagen idag på praktiken. Var inte lätt att komma upp imorse, men jag piggnade till ganska snabbt. Har faktiskt kännts bra idag, kommer jättebra överrens med min handledare, som förövrigt visade sig bo bara några hus från min pappa och jag har plingat på som påskkärring där ett antal ggr förut, haha. Fick sluta tidigare idag också, tack så mkt! Och nu är jag ju som sagt ledig imorn och på tors :) Så imorn ska jag sooova! Ska strax ut på en promenix i kylan, burrburr. Och ikväll kommer jag sitta spikad i soffan då en ny säsong av top model börjar, haha.

Imorn blir det till att träffa gullungen Elin och så blir det kanske en vända på stan också, sen har jag ju en hyfsat stor hög med skolgrejs som jag borde göra, och inte fortsätta skjuta upp, men får se om jag pallar.




Ja tack :)

Kram

.

<3








Och puss på dig mitt gullefjun

.

Kallt



Jag fryser ihjäl, men jag älskar att vi äntligen har fått en riktig vinter med iaf lite snö. Praktiken imorse gick bra, började kl 7 och fick gå efter typ 10-15 min, haha, efter den s.k introduktionen de var tvungna att ha 7 på morgonen. Men min handledare verkade jätte snäll, så det känns bra. Man vill ju inte ha världens tjurkärring till handledare i 4 veckor.  Efter det tog jag bussen hem och glodde på tv i några timmar, sen gick jag och mamsi och åt på di spagna, skitgott! Känns som att man inte kommer orka göra så väldans mkt på dagarna nu, åker ju vid halv 7 och kommer hem strax efter halv 5, och då är man säkert ganska trött. På ons och tors är jag iaf ledig, skönt skönt :) Hoppas att det har gått bra för alla er andra i klassen på praktiken också!





Och ja, jag har världens sötaste hund!

Hejdå!

.

Go kväll



Nu har jag städat mitt rum, varit på promenad och duschat. Ska snart sätta mig och kolla på Mean Girls, haha älskar den filmen alltså! Fick 300 kr presentkort på Gina och 150 kr biocheck av faster idag, tusen tack :) Imorn har jag praktik 7-4 och jag kommer garanterat att vara helt död.

Byebye

..

Tröööött



Är sjukt trött och seeg! Det här är en sån dag då jag bara vill ligga hemma i sängen under täcket och inte gå ut över huvud taget. Men ändå begav jag mig till stan imorse. Hittade en fin jacka på H&M plus ett par gråa jeans också! Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, men orkar bara vara där ett tag...Resten av dagen ska jag bara ta det lungt, eller, jag måste verkligen städa mitt rum också. Det är kaos, alla kläder i garderoben ligger i en stor höög och resten av rummet ser ut som skit. Klarar inte av att ha stökigt. Har haft en skum känsla i kroppen hela dagen, känns som att nåt är fel, men kan inte sätta figret på vad. Orkaaaa.

Fuck


..

God morgon



Har blivit en riktig morgonmänniska faktiskt! Har inte sovit så mkt längre en till 8 en enda dag på lovet och senast halv 9 har jag varit ute med Molly. Fråga mig inte varför, men jag kommer säkert bli samma trötta morgonmänniska igen, iaf under praktiken. Ska snart gå och göra mig iordning, tänkte kila ner på stan en snabbis och sen ska jag hem till pappa vid 2. Tänkte kika om jag hittar nåt fint på H&M, eftersom jag har presentkort där nu. Btw så drömde jag helt störda drömmar inatt, haha. Bland annat att jag var på Hampe med en massa mysko människor, haha






Bye

..

Sthlm, släkt & tårta



Ungefär så har väl min dag sett ut. Pappa kom och hämtade mig 12.30 imorse och så åkte han, jag och Daniel til Sthlm. Min fasters sambo fyllde år så det blev till att fira honom, träffa resten av släkten och även hans släkt. Det var najs, åt god tårta och fick lite försenade julklappar, 500 kr på H&M  en bok. Tacktack! Kom hem vid 7 och sen dess har jag bara tagit det lungt, ätit tacos och varit ute med Molly. Orkade inte göra nåt speciellt ikväll, skönt att bara ta det lungt faktiskt. Morgondagen blir det hem till pappa för att träffa lite släktingar igen, pappas syster med familj kommer så jag ska dit och äta mat. Resten av dagen ska jag njuta av att vara ledig, då 4 veckors slavarbete väntar på sjukhuset. Kalla mig pessimist men jag avskyr praktikerna och ser därför inte fram emot den här heller. Fast det är kul att vi får vara på sjukhuset den här gången! Känns som att det händer lite mer där. Och sen är det ju bra att hela klassen är på sjukhuset så man kan ses lite iaf :) Nu ska jag kila ut till mamsen och kolla på Harry Potter, igen, haha.






Hej då

..

Bilder




Här kommer fler bilder från nyår..











..

Good morning




Kvällen igår spenderades med Elin :) Vi var flum, drack pepsi och gömde oss under täcket när vi kollade på Harry Potter, haha. Nu har hunnit varit ute med Mollsan och duschat och ska snart börja göra mig iordning. Vi ska till Sthlm till släkten idag, så blir borta hela dagen. Hoppas på att få lite god tårta! Nu är det bara två dagar kvar tills praktiken börjar också, läskigt värre, men får hoppas att det går bra och att jag inte kommer göra allt för stor skada på sjukhuset.





Tjingtjong!


..

Skridskoåkning med skor



Haha jag och Elina begav oss ut på isen på mälaren idag! Va lite läskigt först men när vi insåg hur tjock isen var så fortsatte vi. Vi vandrade ända till hotell Uttern som ligger mitt där ute och gick upp på altanen. HAHA just ja, måste berätta om min lilla upptäckt, vi såg en stackrs död fick som var fastfrusen under isen, stackarn, men jag höll på att dö av skratt.  När vi kom hem, efter mer än 2 timmar, lagade vi mat, köttbullar och makaroner. Sen myste vi i soffan och drack varm choklad, mohaha :) Nu sitter jag och väntar på att mami ska köra mig till Elin :)

Byebye


Lägger in bilder imorn..


   



  Haha, stackars


..

bluurp



Ungefär såhär cp känner jag mig just nu...





Sitter förövrigt och väntar på Elina som är min promenadkompis idag i detta vinterlandskap


..

Nyår 2008





Nyår var massa med mys. Hade huset för mig själv hos pappa så jag och mina vänner laga mat och hade det trevligt.
Emmsi kom och hjälpte mig tidigare under dagen och förberedde allt. Sen kom Maja, Linn, Ida och Mathias och åt mat och lite senare kom även Elin och Elli förbi och visade sina bildkunskaper när vi spelade Pictonary, haha.
Resten av kvällen så bara mös vi, åt, spela twister och tittade på raketer :) Tack för en trevlig kväll!







Mer bilder kommer..


..

Min jul 2008




Julen firades hemma med familjen. Var hos pappa halva dagen och sen vidare till mamma. Åt massa god mat och fick jätte fina presenter, bland annat;

pengar
jeans
gardiner
litet bord
hårgrejer
nagelgrejer
bok
parfym x2
jacka
extern hårddisk
halsduk
mm.




..

Mitt år 2008




Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp, många saker, bland annat första krogbesöket med girlsen

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga speciella, vad jag kan minnas.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope

Dog någon som stod dig nära?
Nej ,som tur är

Vilka länder besökte du?
2008 blev, för första gången på länge, ett Sverige-år

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Hmm, vill bland annat resa :)

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Oj, svårt. Men självklart dagen när jag fyllde 18.

Vad är det bästa som hänt dig år 2008?
Jag har ändrats som person en hel del, i början av året till det sämre, men nu till det bättre.

Största misstaget?
Har gjort flera.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja

Bästa köpet?
Ehm, nya mp3:n kanske :P

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och andra småsaker.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mina vänner såklart!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Just dance, Live your life, Dunkla rum med flera. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm, lite blandat tror jag, men senare halvan gladare

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat

Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig för onödiga saker som man ändå inte kan göra nåt åt

Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen.

Blev du kär i år?
Nej

Favoritprogram på tv?
Simpsons

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej

Bästa boken du läste i år?
Åh, läst många bra, men just nu är jag inne i en Harry Potter period så den ligger högst upp, haha

Bästa musikaliska upptäckten?
Går inte att välja nån, men Winnerbäck står alltid högst på listan<3

Något du önskade dig och fick?
Det mesta, kläder, pengar osv.

Något du önskade dig men inte fick?
Lars Winnerbäck-filmen

Årets bästa film?
P.S I love you är den ända jag kan tänka på just nu

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var i Sthlm och sen umgicks med vänner

De bästa nya människorna du träffade?
Alla mina vänner är bäst

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Haha, ingen aning

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, musiken och loven

Vem saknade du?
Emelie!

Favorit månad?
svårt, men gillar höst/vinter

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, men det finns det alltid och däför tänker jag inte gräva ner mig i det!

Har du några planer inför 2009?

Gaah, ta studenten, börja plugga igen, ta körkort, resa och massa mer :D läskigt men kul!


..

En av alla dom




Jahapp, nu har jag också skaffat blogg, inte så oväntat kanske. Har iofs bloggat ganska länge, men har bara haft anonyma bloggar. Men nu tänkte jag ge det här ett försök också så får vi se hur det går :)
Blir väl en ganska vardaglig blogg om vad som händer i mitt lilla liv.

Ursäkta att designen är hemsk för tillfället, men orkar inte fixa den just nu. Det får bli ett senare projekt.


..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0