.


en jobbig dag

mer orkar jag inte skriva

hej då

Lördag


God morgon! Har inte orkar uppdatera här, men nu kommer det ett inlägg iaf. I torsdags var Lina och Johanna här, jättemysigt! Sen igår jobbade jag, första gången på typ två veckor, men det gick bra. Hade ett kort pass, 7.30-12.30 så det var skönt. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, inte så mkt planerat faktiskt, blir kanske nån vända på stan, träffa kompisar osv. Sov superhårt inatt så jag var riktigt utvilad när jag vaknade.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!

Bye

back to school


Idag hade jag som sagt matte, eller det trodde iaf jag och sofie, det visade sig att rektorn tagit fel dag och tid så vi hamnade på en matte a-lektion. Men vi fick iaf böcker och vi ska tydligen läsa matten på tisdagar 14.00-16.00 nu istället. Jag och Sofie satt i skolan och snackade en stund, sen drog jag ner på stan. Köpte foundation, mascara, kalender (äntligen hittade jag en), och sen en liten present till mami också. Köpte med mig en drickyoghurt från ica till frulle också, var verkligen inte hungrig imorse. Vid två har mamma bjudit hit Lina och tjejen som ska hyra Daniels lägenhet, då blir det blåbärspaj.

Kvällen igår hos Ida var jättemysig, satt och pratade, mumsade på frukt och nötter. Mamma kom och hämtade mig vid halv 10, sen gick jag och la mig vid 10 redan, men jag kunde inte sova på hela natten så jag var ganska trött när jag gick upp imorse, men nu är jag pigg igen, kaffe gör susen.

Hos ida igår, haha kul att jag syns i spegeln, pucko som jag är tänkte jag inte på det^^


Jag fick se vårat studentfoto på klassen, som jag för övrigt måste ringa om!


Dagens köp


Nu ska jag städa städa städa, ser ut som skit här.

Byeeeeeeeeeeee!

studentkort


Dessa kort ramlade som sagt ner i brevlådan idag, då kanske jag kan ta och skicka ut mina tackkort nu, känns som att det är dags att göra det ^^



blev lite rolig form eftersom jag tog kort på kortet :P

hello


God morgon, eller jag gick faktiskt upp vid halv 9 så jag har varit vaken ett tag. Igår var jag som sagt i skolan med sofie, snackade med rektorn om matten och jag ska ringa han snart för att höra hur det blir med allt. Sen träffade jag Emmsi, och Maja en snabbis, på stan. Jag och Emma gick hem till mig, jag lagade lite mat, lax med grönsaker och keso. Sen föreslog jag att vi skulle gå ut en sväng och vi hamnde i en lekpark och lekte i en klätterställning säkert 1 timma, hahaha. Och jag borde egentligen inte säga att jag har träningsvärk idag, men så är det, haha. När det kom en liten unge som ville leka var vi snälla och gick därifrån. Gick ner till Svartån och satt på en brygga och pratade. Med andra ord var det en myspys dag. Sen drog vi hem, Emma gick till bussen och jag tog det lugnt resten av kvällen och var ute med Molly.

Idag kommer Lina hit och äter lunch, sen vid halv 7 ska jag hem till Ida som fyllde 19 igår, GRATTIS gumman. Vädret idag är bajs så jag blir nog inne större delen av dagen. Behöver verkligen städa mitt rum också.





Just ja, fick hem studentkorten idag också, men klasskortet fattades fortfarande, sen en annan mkt glad överraskning!

Bye!

sjukt


Kaos kaos kaos, det sammanfattar min morgon ganska så bra. Underbart att jag kommer få betalt för 62 timmar på torsdag när jag har jobbat 162 timmar under juli månad. Har suttit i telefonen ett antal timmar och ringt till alla möjliga ställen, men förhoppningsvis har det ordnat sig nu, så att jag får resten av lönen 3 september. Nu ska jag försöka släppa det och tänka på något annat istället.

Igår var iaf Elina här och vi hade jättemysigt. Hon köpte med sig glass och båda höll på att dö för att den var så god. Vi satt och snackade och målade naglarna (som inte gick så bra för någon av oss) i några timmar och sen åkte hon hem vid 9 på kvällen. Imorn ska jag träffa Sofie vid 1 i skolan och snacka med Mats om bla matten. Mysko att komma tillbaka dit.. Tror jag ska göra mig i ordning och sen ta en promenad eller nåt, känner mig ganska speedad så det behövs.


haha vi hade några nagellack att välja mellan igår^^


Elina var brun och jag var vit.

Och just ja, Winnerbäcks nya låt "Jag får liksom ingen ordning" är skitbra, älskar den. Han har gjort det igen :')

.

hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommaren regnat bort?


Har precis ätit lite mat och fick en glad överraskning när Elina skickar sms och säger att hon bjuder på ben & jerry. Så hon kommer hit lite senare och då blir det muumms. Så länge höll min " jag ska bara äta onyttigt på fre eller lör" men hallå, hur ofta erbjuder sig någon att bjuda på det liksom?^^ Var ute på en långpromenad för ett tag sen också, det var skönt. Men vädret var mysko för ena stunden var det skitvarmt och sen var det svalt igen. Jag orkar inte städa nåt i mitt rum idag så jag får ta det imorn istället.











.

sunday


God morgon! Molly sov inne hos mig inatt, men snuttan fick ont i magen halv 7 imorse och kom upp till mig och gnällde och skakade. Så jag bar in henne till mamma så att hon fick massera Mollys mage, snuttan. Men hon verkar må bättre nu,mamma är ute och går med henne. Jag behöver nog inte nämna att jag är död som vanligt, som alltid fram tills typ kl 3. Jag förtår verkligen inte vad det är för fel. Idag behöver jag städa och fixa, är det fint väder kanske jag sätter mig och solar en stund, är ju kritvit nu, så det behövs. Dagen igår var mysig, men det blev en hel del mat och onyttigheter, dåligtdåligt. Men nya tag från och med idag.



En nyklippt Molly igår, råttan haha.

en kortis


Det blev iaf ett bra slut på dagen igår, som förövrigt varit kaos, mys, bra film, trevligt sällskap och naturgodis. Somnade kanske runt tolv- halv ett och vaknade för en halvtimma sen. Mamma håller på och kokar ett ägg till mig, fast egentligen är jag inte speciellt sugen. Senare idag kommer Daniel och Lina hit och käkar, det blir trevligt har inte träffat någon av dom på länge. Det blev ett kort inlägg för jag ska kila nu! Men jag skriver mer senare.

Byebye!

så är det


Morgonen började väl inte riktigt super idag, och jag hatar när det är så. Då kan jag vara på dåligt humör resten av dagen. Har iaf käkat frulle för en stund sen, naturell yoghurt med lite frön i och kaffe till det. Tack till kaffet som botade min huvudvärk. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, bara ta det lugnt tror jag. Kan inte direkt göra så mkt när jag är helt pank. Borde kanske följa elins råd att bada fotbad, men jag hatar att göra det (om det inte är vinter förstås). Snart är det nog dags också att lägga upp tillgänglighet på timepool så att jag kan börja jobba igen, men får vänta tills jag varit i skolan och fått reda på vilka dagar och tider jag har lektion(er). Min förkyldning har äntligen börjat bli lite bättre, blev förkyld i juli så med andra ord har det tagit sin lilla tid.

Massa kramar till emma också, hoppas det ordnar sig gumman<3
Älskar dig

.

inte riktigt min dag idag


Har varit en kaosdag idag, både för min och elins del. Träffade Elin på stan vid 1-tiden, kikade runt lite och sen satte vi oss på Waynes Coffé. Det var väl där kaoset började. Båda var på cp-humör och Elin spillde kaffe över typ hela vårat bord. Servitrisen slänger ur sig "ojdå!" när hon ser kaffet och råkar då själv snubbla till och tappa tre tallrikar med mat över vårat bord. Vi drabbades av små olyckor hela tiden, men sen gick vi vidare på stan. Jag blev trött efter typ fem minuter och började klaga som en 3-åring så då satte vi oss på Cornetto iställett. På toan kommer det in en liten unge, då det tydligen inte gick att låsa, och hon står där och glor. Jag ba: " ehm det är upptaget" sen höll vi på att dö och kutade därifrån, eftersom det satt en hel del människor utanför toan. Osv osv. Elin följde med mig hem sen och båda var irriterade på allt och ingenting och vi fick utbrott lite titt som tätt. Härlig dag. Haha, nej men den har varit jättemys också. Bara en otursdag. 

Här får ni två bilder på kvällens surmule, och dom är suddiga då jag inte använde nån blixt för jag såg ut som en prickigkorv då. 

 



Nu ska jag kolla på simpsons för att bli lite gladare. hejdå

aaj


Jag har svinont i magen, gaaaaaaaah! ajajajajaj! Sen kan man jämföra mitt humör med en höggravid, känslosam kvinnas också. Vilket gör att jag inte kan lyssna på en enda Winnerbäck-låt utan att börja böla eller känna mig som världens lyckligaste tjej på jorden. Med andra ord kommer jag att hålla mig inne idag och inte utsätta några människor för mina humörsvängningar. Istället tänker jag läsa Twilightboken, som jag självklart är på väg att dö när jag läser för Edward är världens hetaste, och lyssna på Lasse, i hopp om att jag inte börjar böla utan blir glad istället. Det är ungefär det jag har att skriva just nu. Just ja, sen är Emma världens duktigaste (you know why) och  nu ska det bli ändring här också, sådetså!

Bajs på er!

mys


Gårdagen spenderades hemma hos Elin. Vi flummade en hel del, som vanligt, tog en sväng till konsum och köpte massor med naturgodis, målade naglarna, läste tidningar, tittade på top model osv. Sov kvar där också, vilket var myspys. Inatt låg vi och kollade på massa roliga videobloggar också, haha "jaeg veiger 41 kilo".  Elins mamma väckte oss vid halv 9 imorse innan hon åkte till jobbet och sen tog vi det bara lugnt. Åt god frulle (vilket alltid är godare hos andra), duschade och sen gjorde vi oss i ordning och turades om att skjussa på min cykel på väg mot stan. Hemma har jag varit riktigt duktig och städat hela lägenheten; dammsugit, tvättat golven, dammat och städat toan. Efter det gjorde mamma tacos och nu är jag trött och mätt. Är helt inne i min bok och har väldigt svårt att sluta läsa, men jag var på väg att somna, så jag tog lite kaffe och satte mig vid datorn.





loveis <3

flyger iväg ett tag..


Jag har ont i magen är trött och inte glad, därför ska kvällen spenderas i soffan med värmekudden och detta :



Med andra ord kommer jag inte vara mentalt närvarande ikväll. Hej dåååååå!

humdidum


Kvällen igår var mysig och väääldigt god. Vi åt en jättegod pastarätt med oxfilé och vitlökschampinjoner i gorgonzola- och tomatsås. Och till efterrätt tog vi nougatglass med grädde och en vaniljpannacotta med jordgubbar, som vi åt lite var av. När vi kom dit vid 7 var vi helt ensamma där, men tack och lov kom det mer folk efter nån halvtimma. Jag var så mätt att jag höll på att dö när jag kom hem, men det är väl så det ska vara^^ Har drömt skitäckliga drömmar inatt, bland annat att jag blev jagad av en knivmördare och en som försökte mörda mig med en kulspruta, härligt...

Jag fattar inte varför jag är den enda som inte har fått mina studentkort som vi tog med klassen några dagar innan studenten, trodde bara att dom var sega, men nej, dom andra har fått sina för länge sen. Får ringa imorn och höra vart dom har tagit vägen.







.

hello


Jag har nyss duschat och fönat håret. Ska göra mig i ordning om nån timma eller så. Mamma och jag ska ut och äta på Fragolino ikväll, det ska  bli mys och framförallt gott, är redan hungrig. Idag har jag inte gjort ett skit, bara segat och kollat på film "Spirited away", som var jättebra. Kollade på en del sånna filmer för nåt år sen och nu fick mamma låna den av en kompis så det blev jag gladglad! Mamma tycker jag är ganska hopplös för att jag glömde ge Molly mat, medicin och gå ut med henne när hon var och handlade. Detta trots att hon satt äggklockan på ringning så att jag skulle komma ihåg det, haha.

Nej, nu ska jag kila!
Ciao!



.

han bajsar i frysen


Var för trött för att skriva igår när jag kom hem, så gör det nu istället^^ Vi hade en jättemysig kväll igår. Jag, Emma och Ida åkte till Linn som hade handlat så vi kunde fixa mat. Det bjöds på god kassler och annanas-gratäng med pasta, sallad, brödd och vitlökssås, mumma. Till efterrät åt vi glass och citronmousse (stavning?, hehe). Jag åt så att jag höll på att spricka. Senare hamnade även lite chips och vindruvor i magen, moha. Det blev en massa skratt och prat under kvällen. Haha, man kan ha väldigt roligt när man pratar om kräftor, eller hur Ida? Ida berättade nämligen (hoppas du inte sa detta i förtroende, haha) att hennes finger blev hugget av en kräfta och sen en liten historia om någon släktning som la i kräftorna i kallt vatten och lät vattnet sakta koka upp med kräftorna i. Min kommentar då var:

Jag: Haha, men alltså, det skulle jag nog också kunna göra. Jag skulle nog inte tänka på att man ska koka upp vattnet innan man lägger ner dom. Stackarna!
Ida: Men Melinda, att koka kräftor är inte som att koka pasta.

HAHA!

Emma fick också dra deras Stockholmshistoria ett antal gånger och jag garvade lika mycket varje gång.  "Va!? Skiter du i frysen? Fy fan va äckligt! Hörni ta inget ur frysen! Han bajsar i frysen!"

Med andra ord var det en väldigt lyckad kväll. Pappa hämtade mig och Emma senare under kvällen och så hämtade hennes päron henne hos mig efter ett tag. Sen var jag död och gick och la mig.








Linn och Ida var dom enda som ställde upp på kort under kvällen, starkt jobbat^^

Puss

skärpning


Jag blir arg på mig själv för att jag är så slö och inte orkar släpa mig från datorn. Gör ju inget värt här egentligen, sitter och snokar på massa bloggar och på facebook. Borde gå och börja gör mig iordning. Pappa hämtar mig vid kvart i 7 och skjussar mig och Emma till Linn. Godissugen är jag också, chokladchokladchoklad vill jag ha!! Men jag ska var duktig och låta bli. Molly stackarn tycker nog att jag är väldigt tråkig, hon ligger i sängen här bredvid och ser helt uppgiven ut, pluttan. Får kasta lite boll med henne (eller egentligen är det en råtta, men jag tänkte att hon kan få behålla lite värdighet), så kanske hon blir glad^^ Btw, nyss var det fint väder och sen på en sek kom skitstora moln och nu ÖSER det ner, myskoväder..

Nej, nu ska jag leka med Mollsan.

Bye!

sommaren 09


Kände att det var dags för lite bilder. Här kommer några från sommaren 09















.

soool idag


Sov till typ halv 10 idag, superskönt! Och fint väder ser det ut att vara också, me like! Lämnade min kamera till pappa igår som ska lämna in den så förhoppningsvis är den lagad nästa vecka iaf! Just nu får jag liksom ta bilder med mobilen vilket, som ni ser, inte resulterar i så bra kort^^ Ikväll ska jag iväg till Linn och träffa resten av tjejorna, det blir mys. Vi har varit så dåliga på att ses i sommar. Jag skulle behöva göra en helrenovering här på bloggen, men jag kan inte bestämma mig för hur jag vill att design och allt ska se ut, så det lär dröja ett tag.

Puss <3

.

aaow



Min mage är på väg att sprängas. Gick med pappa till spicy hot och shit vad mycket mat man får alltså. Nu är jag trött, för mätt och irriterad för att det är svinkallt ute och jag blev dyngsur när jag gick hem. Nåt mer tänker jag inte skriva just nu för jag är sur. Blääää


.

en nöjd melinda


Jag är duktig och har dammsugit, tvättat golvet + några lådor som jag hade kvar i mitt rum. Nu finns det inte en smutsfläck kvar, moha. Strax hoppa in i duschen och sen träffa pappa på stan vid halv 5 för att käka någonstans.

Jag är avis på Elina som åker till Malta idag, sådetså!






Tjaaooooo!

baburska, haha


God morgon! Igår blev en heldag med lillis (elin) och det var supermysigt såklart. Vi gick på stan en stund, åt god mat på Kalle på Spången där även elli tittade förbi en liten stund när hon jobbat klart! Deras grillade baugetter med fetaost och kyckling är dom mest underbara i världen enligt mig. Efter det blev det lite shopping för min del, som varken jag eller min plånbok var beredd på, så nu är jag helt pank..Köpte ett par jättesöta svart mockaskor, som liknar indianskor, haha. Elin hade köpt sånna och tipsade mig att dom bara kostade 112 kr på bianco, me like. Sen köpte jag en jättemysig skogsgrön cardigan på h&m. Resten av  dagen/kvällen var vi hemma hos mig och elin hjälpte mig att storstäda mitt rum, eller enligt henne är storstädning dammsugning, dra fram sängen och tvätta golv osv (vi har lite delade uppfattning kring storstädning, haha), men vi städade garderoben, mina lådor och plockade undan allt skit i rummet, så nu är det jättefint där. Tack sötis :) Hon stannade till 10-tiden tror jag det var och sen gjorde jag inte så mkt mer, glodde på tv bara. 

Dom här söta skorna köpte jag. Tröjan har jag ingen bild på än men det kommer^^

 

Bye!

hej onsdag


Gårdagen var mys. Mötte Elina på stan vid 1, gick till Spicy och köpte mat, sen drog vi hem till mig. Båda två (eller okej, mest jag) var sjukt sega så vi tog det bara lugnt. Låg och snacka massa i soffan, åt lite gottit och pratade igen allt som vi missat under sommaren. Fick två studentpresenter av henne i efterskott också, en muffinsplåt och ett jättefint set med salt & peppar samt vinäger och olja. Är övertygad om att det kommer passa perfekt in i min framtida lägenhet. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag träffar lite friends och det var även prat om att gå ut nåt ikväll. Så vi får se.


Presenterna från Elina.
(Bilderna är dåliga men min andra kamera är fortfarande trasig)






Puss

och vi ses, bland dimmorna..


Jag är trött trött trött. Fast jag kan ändå inte sova längre än till 8 ^^ Blää. Tänkte iaf snart hoppa in i duschen, känner mig som skabbigheten själv. Senare idag kommer Elina hit, evigheter sen vi sågs så det blir skoj! Igår köpte mamma en korsordstidning till mig, hahaha, känner mig som världens nörd eller asta 82, men det är beroendeframkallande ju. Och man kan vinna trisslotter, hahahaha. Ska försöka tvinga i mig lite frukost när jag har duschat också, har verkligen ingen aptit på morgonen nu förtiden. Vill inte ha yohgurt, inte gröt, inte macka, inte ens kaffe får jag i mig, wtf?

hahaha, jag och elina flummade (som alltid) för några år sedan.
hade helt glömt bort  dom här bilderna!





.

.


Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

.

sommarlov eller semester?


Vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men nu ska jag inte jobba på minst en vecka iaf. Och eftersom jag är vikarie så är det ju inte semester heller. Så sommarlov låter bättre^^ Känns iaf jätteskönt att få vara ledig ett tag nu, tro mig det behövs. 
Just nu sitter jag och läser veckorevyn och äter lite glass (vi säger att det är mot min onda hals, host). Var faktiskt duktig och tog en promenad idag på morgonen också. vaknade redan vid 7.50 så jag blev uttråkad när jag tittat på tv ett tag. 
Glömde att publicera det här inlägget som jag skrev för några timmar sen :P

Nu ska jag ta och bada min hund som är världens lortgris^^

 

.

inspiration


Håller ju på och kikar efter grejer till mitt rum, som jag fortfarande inte fixat klart sen jag och mamma flyttade hit^^ Här är några bilder som visar typ hur jag vill ha det, sen massa foton och så på väggarna.







Behöver hitta ett nytt fint skrivbord (som på första bilden), sen ska jag måla säng och byrå vita och köpa lite kuddar osv. Som tur är behöver jag inte göra om massor, för det har inte min lilla plånbok råd med.

.

god morgon


Idag mår jag lite bättre iaf, magen är inte rikgt glad än men jag mår inte så illa längre. Har drömt mardrömmar hela natten, tror det beror på filmen jag såg igår - Hotell Rwanda. Har iofs sett den förut, men den är lika hemsk varje gång man ser den. Det är sjukt att det hände -94, då var jag liksom 4 år.

Lyckades inte riktigt med dom där biffarna igår, haha dom blev alldeles för vattniga så jag fick kasta allt. Jag blev förstås skitsur så mamma fick göra lite mos och köttbullar istället. Så typiskt mig att bli sur och säga att jag inte tänker äta nånting alls bara för att det inte går som jag tänkt mig, då är det tur att mami finns. Idag skulle ha varit sista schemadagen på (sommar)jobbet och nu är det tänkt att jag ska gå på timmar i fortsättningen. Men tror jag ska vänta nån vecka med att lägga upp tillgänglighet på timepool så att jag kan kurera mig lite. Och sen så har jag ju faktiskt jobbat hela sommaren.



saknar <3

.

grönsaksbiffar








Hittade detta recept här som jag tänkte försöka mig på idag. Vet inte riktigt om min mage vill ha riktig mat än, då jag lever på knäckebröd än så länge, men jag ger det ett försök iaf.

.

kreeeksjuka


Igår vaknade jag pigg och glad och skulle göra mig iordning för jobbet. Hann inte så långt innan jag fick svinont i magen och en timma senare kräktes jag. Så gårdagen spenaderades i soffan från 8.30-21.00 sovandes och med tv:n som sällskap. Trodde jag skulle dö där ett tag, men tydligen överlevde jag. Känns underbart att jag inte kunde gå till jobbet mina tre sista schemadagar : / Men det är inte mkt att göra åt saken. Inte kräkts nåt mer nu iaf så det är skönt, bara magen som gör ont.

Jag vet inte hur många top model, tyra bank´s show, simpson och family guy- program som jag har sett idag och igår. Sen några filmer också. Jag säger som gamlingarna på mitt jobb gör " Tv:n är ett väldigt bra sällskap, det är den". Idag har jag iaf lyckats släpa mig några meter från soffan till datorn och den är nästan ett ännu bättre sällskap. Förresten har mina röda utslag i ansiktet kommit tillbaka och dom kliar sönder. Och nej, jag har inte ätit kanel.

Nu ska ´jag lägga mig och sova lite, ha det så skönt i solen. morr

,

kalasbra


Idag är jag ledig, superskönt såklart. Gick upp vid 9 och har bara tagit det lugnt sen dess, käkat god frulle, duschat och suttit vid datorn. Har gjort mig iordning också (för övrigt fick jag cp-ryck på mitt hår idag), ska ner på stan om en stund och träffa elin. Var evigheter sen jag gick ner på stan, har inte haft tid eller orkat dom senaste veckorna. Men när lönen kommer 27 aug, då blir det shopping, moha.

Nej, nu ska jag kila.

Bye

tjolahej


kom inte hem förrens halv 5 idag, puuh, jag är hyffsat slut. Min lilla kropp är inte så van vid att få, det som kallas, motion. Det är nästan så att jag saknar min cykel när jag går och lägger mig om kvällarna, speciellt de dagar då jag cyklat på "Västerås stad - lånecykel" haha^^ Nerå, men jobbet gick bra tiden gick så sjukt sakta bara.

Just nu är jag trött på lilla landet lagom och vill bara resa iväg. Skulle vara perfekt om jag typ hittade nån miljon i busken och kunde dra iväg ett par måndader och bara leva livet. Tyvärr så växer ju inte pengar på buskar heller. Jag har iaf nyss legat i soffan, glott på top model, family guy och ätit naturgodis - det är inte så tokigt det heller.


 
Molly i bilen när mamma
hämtade mig, haha sötan.

.

ehm..


ta mig härifrån.

fuck

sån är jag


jajagharbeslutsångenstochkanintebestämmamigförenheadersåjagändrarmighelatiden

men sån är jag

så det så.


Dream on



Vaknade nyss till liv. Somnade på soffan, kunde inte hålla mig vaken när jag tittade på tv^^ Jobbade 7.30-12.30 idag = väldigt skön tid. Ändå var jag helt slut när jag kom hem och det kändes som att jag skulle somna på jobbet imorse. Söndag är min sista schemadag på jobbet, känns ganska skönt, sen kan jag jobba lite mer som jag känner.

Egentligen borde jag ta vara på det här fina vädret och sätta mig på balkongen för att få lite färg på min numera bleeeeeeeeka kropp. Men jag är för lat^^ Nej, ska jag sola ska jag göra det ordentligt och det hinner jag inte med just nu iaf.

.

good night



























.

Say heeey


Är så sjukt seeeeg. Trots att det är fint väder har jag legat framför tv:n och kollat på en gammal inspelade film "Tvillingarnas vilda äventyr" med Mary-Kate och Ashley Olson, haha^^. Men tillslut tvingade jag mig själv upp ur soffan och duschade. Ska träffa elin och elli lite senare, vi tänkte bara ta det lugnt, dra ut nån till nåt mysigt ställe och köpa med nån sallad eller nåt.


Say byeeeee!

.

Det var på tiden att solen tittade fram


Gissa hur glad jag blev imorse när jag insåg att det är soool ute. Helt blått på himmlen är det också!
Fick sms av elli imorse också som undra om trion skulle ha pic nic idag och det tackar man inte nej till. Fast jag är helt död nu så det får bli lite senare^^

Igår åkte jag till sura och träffade emma. Vi åkte (eller emma skjussade mig på cykeln) till det väl omtalade Willys, där hon jobbar. Vi handlade lite mat och godis och åkte hem till hennes systers hus. En mycket mysig kväll med god mat och massa flumm framför tv:n. Simpsons och Family Guy är det bästa som finns enligt mig^^ Jag tog bussen hem 23.10 och spenderade 40 min i en buss med några fulla ungdomar, just då älskade jag min mp3 mer än vanligt. 

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, behöver fixa naglarna också, men kan ju inte måla nån färg för det får man inte ha inom det kära vårdyrket, suck..

 

.

























.

Trött Melinda framför datorn


Jag sov nästan till halv 10 idag! Hur skönt som helst!! Fast nu är jag helt seeg, blir alltid det om jag sover längre än 8. Känns mysko att inte behöva stressa iväg till jobbet och att bara kunna sega och äta frukost när jag vill, haha.

Alltså jag har drömt skitmkt dom senaste nätterna, och pseciellt läskiga saker. Härom natten vaknade jag helt kallsvettig för jag drömde att jag var på sjukhuset och det blev bombat, men mamma han inte ta sig ut. Usch och fyyy hatar sånna drömmar.

Om en stund ska jag käka frulle, blir typ alltid samma sak eftersom det måste gå snabbt när jag ska iväg tidigt. Naturell yogurt med lite musli i. Och konstigt nog är det det enda jag vill ha när jag är ledig också, inte sugen på mackor på morgonen längre. Senare idag åler jag som sagt till emma och jag måste komma ihåg hennes twilight-film och paraply!!!!!


See you!  

RSS 2.0