Som jag har längtat


ÄNTLIGEN är det helg och jag är leeeeedig, så himla skönt!

Ikväll har jag haft mys och ätit god mat med mamma och lina. En riktigt lugn kväll, precis vad jag behövde.
Imorn åker jag till emmsi i sura och det har jag också längtat till! Var evigheter sen vi träffades och hade en riktig emma-melinda kväll.

Vi hyrde legally blond 3 ikväll, haha värdelös film kan jag ju meddela. Det slutade med att vi stängde av den, så dålig var den. Men det gjorde inte så mkt, vi hade trevligt iaf . Imorn ska jag sova ut, även om jag inte brukar kunna sova längre än till 8 ^^

Puss och kram

.

Morning


 Strax drar jag till jobbet...

            ......jag är för trött för att jobba


dåligt, dåligt

.

Min hund är cp ibland


..men jag älskar henne mest i hela världen ändå. Just nu spriger hon runt i mammas säng och morrar åt sin svans. Jag slutade inte 4 idag, fick reda på att jag slutade 3 när jag kom till jobbet och gissa om jag blev glad. Den sista timman är ju liksom alltid värst och nu var jag ju inställd på att jobba till 4. Dagen flöt på bra, även om jag var hyffsat seg i starten och gäspande mig genom halva dagen. När jag kom hem åt jag en bit blåbärspaj, så HIMLA goooooooood. Fanns lite kvar från igår och det var precis vad jag behövde för att få lite energi (läs sockerkick).




Min gosehund <3

Imorn börjar jag inte förrens 12 , vilket innebär soovmorgon. Däremot jobbar jag till 9, tycker det är segt att jobba kväll för det är så lite folk på kontoret så det blir lite dött. Men det blir som sagt skönt att sova.

Tjaaaaaaaaaaao!

Det var länge sen


Trodde att jag lagt denna blogg på hyllan, men känner att det är dags igen. Kanske inte blir uppdatering så ofta, men när jag känner för det skriver jag några rader, och det är väl så det ska vara. Sommaren har gått så himla snabbt. Har på många sätt varit den bästa sommaren någonsin, men sen har det varit vissa dagar och perioder då allt har kännts åt helvete. Men det är väl så det är. Jobbet flyter på, har varit sjuk i några dagar nu = ångest för att dels förlora pengar och att det strular till sig när dom måste hitta nån som kan hoppa in istället. Men inte mycket att göra åt saken. På nåt sätt känns det som att man lever i nån liten bubbla, jag vet att jag har tagit studenten och på så sätt har fått in en fot i vuxenvärlden, ändå känner jag mig som en vilsen liten myra. Men det tar nog bara lite tid att vänja sig.

Annars rullar det mesta på som vanligt, inga större nyheter egentligen. Har fixat lite på mitt rum, fått massa utslag i ansiktet då jag ätit kanel i några dagar (som jag tydligen fortfarande är allergisk mot), fått fötter som ser ut som jag vet inte vad med blåsor och blånagel och allt annat som hör sommaren till (myggbett hade jag garanterat haft också om jag inte ätit allergimedicin).

Imorgon är det jobb igen, vet inte hur jag ska orka men jag får försöka så gott det går. Kvällen blir lugn, ska fixa naglarna, duscha, försöka rota fram nån ansiktsmask som har magisk effekt på kanel-utslag och sen läsa veckorevyn. Jo förresten, en nyhet är att jag blivit beroende av tidningar (och korsord där man kan vinna saker, men det talar jag tyst om).

Lite bilder från sommaren.


 

Jag och Elli hade tagit en lång cykeltur till grusgropen.








































 
OP06A tog studenten, tro det eller ej :)



 
Sommarens bästa vecka spenderades som sagt i Turkiet :)































Min kamera gick sönder i turkiet så därför har jag inte så mkt bilder från resten av sommaren :(

Nu ska jag duscha osv. Sen ska jag lägga mig tidigt. Jobb 7.30-16.00 imorn,

Kram

En död Melinda


Jag klagar absolut inte på detta väder, för jag älskar det. Däremot tar det lite på orken att jobba i varma kläder när det knappt går att andas för att det är så kvavt, men det funkar, haha. Det har varit jobb hela denna vecka och jag har min sista introduktionsdag på fredag kväll. Sen på söndag går jag mitt första riktiga pass. Jag trivs bättre och bättre och det känns som att jag sakta börjar komma in i allt nu. Eftermiddagarna och kvällarna denna vecka har jag gjort lite allt möjligt, fikat och badat några ggr med elin och elli, varit ute och gått osv. Idag ska jag nog ta det lugnt bara, eftersom jag ska upp 6 imorn igen. Efter jobbet imorn blir det picnic med tjejorna (emma, ida, linn, maja) fick jag nyss veta, mysigt :)


























































.

RSS 2.0