.

smokin.jpg Smoking Girl picture by str8_male

Duvorna går runt och pickar smulor i betongen
där jag står;
väntande i tunnelbanedån.
Ja, dom, som skulle vara fredssymboler, skiter på
perongen.
Och jag förstår.
Jag skulle själv gjort samma sak, om jag kunde
flyga härifrån.

.

Lördag


Sitter och käkar frulle. Är helt döööööd. Kunde inte sova inatt, gäääsp. Ska iaf ut på en långpromenad med Molly snart, är ju superväder ute så det blir skönt, kanske jag vaknar till också ^^ När jag kommer in måste jag göra klart lite plugg, tönkte egentligen kila ner på stan idag, men är för trött så jag gör det imorn istället.



.

Fredag


Blää ingen bra dag idag, är på pisshumör. Har inte gjort så mkt under dagen, vart på promenad och suttit i solen på balkongen ett tag. Och jag kan ju bara säga att jag var några centimeter ifrån att få världens snöras i skallen, haha. All snö på taket ramlade ner eftersom det var sol. Och en hel del fräknar ploppade självklart upp i ansiktet. Sen gick jag ner en snabbis till bibblan och lånade en bok. Nu sitter jag och funderar över hur jag ska göra med "klassfesten" ikväll, hmhm. Tror inte att jag kommer vara så trevligt sällskap, hehe.

.

Slarver


Det där med att plugga gick inte så bra. När jag hade skrivit 1 1/2 A4 så tänkte jag att det skulle vara skönt med en promenad eftersom det är så fint väder. Så jag gick ner till ån och kollade på ankorna, haha. När jag kom in insåg jag hur dammigt och stökigt det var i lägenheten, så fram med dammsugaren. Efter det blev det storstädning, med skurning av golven, toan och megastädning i mitt rum. Hrm, ja mamma blir ju iaf glad.

Sen så tänkte jag kolla på min lilla "plugg-lista", som jag upptäckte inte var så liten, och nu har jag lite smått panik.

x Sjukvård - frakturberättelse

x Folkhälsa - moment 2

x Psykologi - arbete

x Historia - antikenarbete

x Projektarbete

Ja, ni ser jur själva.





.


Torsdag


Vaknade tidigt imorse, fortfarande ont i halsen och huvudet, segt. Idag är det iaf plugg som gäller. Måste bli klar med sista momentet i folkhälsan, och det är boooring. Och jag trodde det va nästa helg vi skulle till Moldavien, men mamma sa igår att "Nej, men det är väl den 15:e ni åker, det är två veckor kvar Melinda". Haha, bra att man har koll.




Bob Marley - Three Little Birds

.

Lill-lördag


Kvällen blev mkt trevlig! Bjöds på god mat och gott vin. Blev en massa prat och skratt hela kvällen, som avslutades med tårta. Haha och en liten stöld skedde innan vi skulle åka, Karins killes sons fru (ja komplicerat) hade en likadan mobil som jag och hon tog med sig den när de åkte, som tur va upptäckte jag det i sista sekund. Haha.

Hade verkligen lust att hitta på nåt ikväll men det verkade inte som att det blev nåt av med nån fest, tråkigt. Men får bli på fredag istället! Nu ligger jag i sängen och ska snart sussa^^



.


Kalas


Håller på att göra mig iordning. Dagen har varit lite småseg, då jag fick feber på förmiddagen, så trodde först att jag inte skulle komma iväg ikväll. Men efter två alvedon så känner jag mig helt ok. Blir att ta bussen till Gryta vid halv 7, för mamma behövde åka lite tidigare så kan inte åka med henne.

Nej, nu ska jag gå och göra mig klar!



Byebye!

.

Onsdag


Vaknade vid 8 idag, gick upp och duschade och ska snart göra mig iordning. Behöver gå ner på stan en snabbis och se om jag hittar nåt som jag kan ha på mig på 50-års kalaset, grattis Karra, hehe. Hoppas på att hitta nåt på Gina eftersom jag inte har några pengar, bara ett presentkort. Efter stan blir det hem, göra sig iordning och förhoppningsvis hinner jag med lite plugg, då det verkligen behövs.



.

Tisdag


Promenixade till Maja vid 1 idag. Där bjöds det på mkt god mat, och Linn och Maja visade oss sina balklänningar, dom var jätte fina flickor! Och så hade Majsi gjort en mumsig efterrätt också. Sedan gick jag hem till pappa, skulle först bara ha skrivit ut en grej, men orkade inte gå tillbaka till mamma på en gång så jag blev kvar här. Kilade över till Elin en stund också, mys. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet, och så kan jag tigga skjuss hem senare, moha.


Och imorn blir det 50-års kalas för Elins mamma!


Snö snö snö

.

.

Måndag


Igår kväll tog jag bussen till Emmsi, och båda var väl sisådär halvdöda när jag kom hem till henne. Vi låg iaf och prata och flumma ett bra tag, sedan blev det sleepie. Och idag har vi (eller jag, haha sorry emma) stekt pannkakor, mums. I övrigt har vi som vanligt babblat på om allt mellan himmel och jord, och varit tjejiga och målat naglarna osv. Kom hem för en stund sen och ska ut på en promenad om ett tag.







Denna bild får du bjussa på Emmsi^^


.

Söndag


Vaknade redan vid 7 imorse, men låg kvar och halvsov till 9. Sen har jag inte gjort så mkt, varit ute en stund, käkat frulle och duschat. Ska försöka få sega men nödvändiga saker gjort idag, så som att ta mig an mitt stökiga rum. Senare åker jag med Emmsi till Sura och jag kan tänka mig att det är ännu mer snö där än här, moha.





.

Jag tror det kallas snö




.

Aldrig riktigt slut


Solen skulle just gå upp,när vi kom hem till hennes hus
Hon hade städat och gjort fint och bjöd på te och tände ljus
Hon log och sa: "Det är väl rätt okej, vi är nog alla ganska lika
Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel
Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel"
Det var schyst att dricka te och höra fröken Svår predika


.

Lördag


Gick upp vid 9 imorse, duschade och sen tog jag en rask morgonpromenix nere vid svartåt, mkt skönt. Blev en lugn hemmakväll igår med tv och mys och idag vet jag inte riktigt vad som händer. Imorn blir det iaf till att följa med Emmsi till sura och sleepa där.










.

Sportlov


Här går det undan. Redan lov, känns som att vi nyss kom tillbaka från praktiken jue, sick. Iaf så gick jag till skolan vid 10 imorse, först gjorde jag ett förhör i bistånd, efter det hade vi klassråd. Och äntligen kom vi fram till nåt vettigt angående studenten, goodie. Efter det så bestämde jag mig för att sitta kvar i skolan och ge mig på lite arbeten och det gick strålande trots att jag inte riktigt har alla får i hagen idag. Gjorde ett helt arbete i folkhälsan och en sjukvårdsuppgift som jag lämnade in. Moha.



Detta har spelats i mina lurar de senaste dagarna, brukar inte lyssna på dom annars,
men satan va bra dom är.

.

HAHAHA



Haha skön tant!

.

Grodor är gröna ^^


Dagen har varit lugn och allmänt seg. Det är skönt att vara ledig, men två dagar i veckan, plus halvdagar resten, hmm nej lite för slappt. Släpade mig iaf ut på en promenad och det var sköönt. Imorn är det schoolish, men såklart bara en lektion på förmiddagen^^ Sen ska jag och hämta mitt pass efter skolan också.

Och jag behöver pengar, är helt pank och har ingen aning om var jag ska få pengar till biljetten till 100-dagarsfesten, som vi ska köpa imorn. Aja, det ordnar väl sig på nåt sätt. Nu ska jag försöka sleepa, så jag är pigg och glad på Jonathans lektion imorn, haha ^^



God natt

.

...




.


Onsdag


God morgon. Är ledig idag, skönt. Egentligen skulle jag gått till skolan på nån föreläsning med nån från polisen, men jag och Maja har redan lyssnat på exakt samma med folkhälsan, så vi snackade med Anna igår som sa att vi inte behövde gå då. Idag ska jag plugga som en toooook. Har massa som jag behöver bli klar med innan vi sticker till Moldavien, bland annat två moment i folkhälsan, historiaarbete, psykologi plus projektarbete och en restuppgift i sjukvården. Yeeeeey. Men det är bara att sätta igång, kan ändå inte göra så mkt när typ alla är i skolan.

.


Tisdag


Morgonen började inte speciellt bra, var bara på allmänt skithumör. Däremot blev jag som vanligt på bättre humör när jag kom till skolan strax innan 1. Vi hade psykologi och började med en ny grej, som verkade intressant. Däremot går ju kursen ganska snabbt eftersom läraren ska ploppa ut en unge i maj nån gång, så vi hade i stort sätt igen genomgång utan fick uppgiften med det samma.

Är megatrött vilket jag inte borde vara, då jag sov till halv 9 och bara har haft en lektion, haha.Har iaf precis käkat och nu väntas plugg.

.

Måndag


Varit i skolan större delen av dagen. Började vid halv 11 och slutade runt 3 nångång. Hade tur idag när jag skulle gå för att boka tid med syon, hon hade fått en lucka kl 1, annats hade jag fått vänta i tre veckor på en tid. Hon va iaf skitsnäll och duktig och vi pratade närmare 50 min, haha. Men jag fick lite mer koll på läget och hon tog reda på en del saker jag behövde veta.

Ska försöka bli klar med historia-arbetet idag också, bläää nu börjar jag få panik, känns inte som jag kommer hinna klart med allting, och att åka iväg två veckor + få ett fetingarbete om resan gör ju inte saken bättre. Men ett steg på vägen kan ju vara att börja plugga och inte spendera tid här just nu^^

Denna bild får Maja bjusa på, haha^^


.


God morgon


Vaknade vid 8 idag, var astrött. Sen har jag inte gjort så mkt mer, typ duschat bara..Börjar halv 11 idag, har folkhälsa, men den börjar jag äntligen komma nånstans med, så det är bra^^ Sen har jag håltimma då historian inte börjar förrens 2, eller en väldigt lång lunch kan man också säga.

Som vanligt drömde jag mysko hela natten, fattar inte hur jag kan drömma så himla mkt varenda natt, och jag kommer ihåg allt in i minsta detalj också. Nej, nu ska jag kila och platta håret, sen käka frulle och om nån timma bär det av till skolan.

Tjing Tjong!

.

Helgen


Min helg har varit kanon :) Med massa my och jättefina presenter! Idag firades jag av mamma på dagen och vid 5 kom Maja, Ida, Emma, Linn och Elina hit. TUUUUSEN tack för den underbara presenten! 500 kr presentkort på romerska relaxavdelningen, det ni. Ni är helt enkelt bäst <3

Imorn börjar jag inte förrens halv 11, skönt. Måste komma ihåg att boka tid hos syon på skolan imorn också, är verkligen behövligt då det känns som att jag har tusen bollar i luften just nu. Och i veckan är pluggpluggplugg behövligt, då jag vill slippa det på lovet, som börjar redan på freedag. Gaah, jag hinner inte med i svängarna,efter det är det bara en vecka tills Moldavien!


Gäääsp, sov gott allesammans!

.

Sleep


Bara för att imorn fyller jag år! Mohaha



Sov gott!

.

Lördag



Kvällen igår var massa med mys. Vi åt mängder med tacos och annat gott och vi däckade i soffan för att vi va så mätta och låg och prata och flumma^^ Vaknade tidigt imorse, gjorde mig i ordning och sen tog jag en promenad i det här underbara vädret! Pappa ska åka och hämta Daniel och Lina om ett tag sen ska vi käka och sådär, tror det blir spicy, mumma! Efter den här helgen kommer jag antagligen rulla till skolan på måndag, så var beredda ^^

.

Gaah, skrivkramp


Nyss kommit hem från skolan. Skrev psykologiprovet på omprovstiden, och shit vad man fick speeda. Men det kändes bra iaf och nu är det äntligen gjort! Ska packa snart eftersom jag ska sova hos pappa ikväll, sen göra mig iordning och så skjussar mamma mig till gryta vid halv 6, tack mami!

Älskar detta väder! Jag blir pigg som en nötkärna så fort jag kommer ut, även om det är halkvarning precis på varenda fläck och jag är påväg att trilla hela tiden.

.

Fredag


Har precis käkat frulle, fil med äpple, mandarin och kanel i, mums. Har inga lektioner nu på morgonen och eftersom jag inte vet när klassrådet börjar, då robbe kör det när de är klara med räddningen, så går jag inte dit. För jag ska skriva prov kl 2 så då pallar jag inte att sitta och vänta flera timmar på det. Ska iaf bli skönt att få det där psykologiprovet överstökat idag!

Kvällen ska spenderas med mat och mys tillsammans med elin och elli :) Ska bli mkt mys. I övrigt blir det ännu mera firande resten av helgen, imorn hos pappa, på sön hos mamma och sön e.m/kv. med kompisar igen. Moha.

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom psykologin en sista gång, sen får hjärncellerna vila fram till provet.

Bye!

.

Torsdag


Dagen har gått undan, har varit i skolan, fixat med pass och det sen pluggat osv. Nu är jag sleepy och vill att det ska bli heelg! För då är det nämligen nån som fyller år, moha. Ska nog bara ta det lugn ikväll och lägga mig tidigt för en gångs skull, men egentligen spelar det ingen roll för jag vaknar ändå tidigt i vilket fall.

Tog ju vaccination idag också, mot hebatit a & b och sen fick vi två typ pulverpåsar plus nån lösningsgrej som vi ska dricka innan resan också, om jag fattade det rätt var det mot kolera. Och tydligen så ska vi ta en spruta till precis innan vi åker, och om vi vill ha ett 20-årigt skydd ska vi även ta en i sommar, och det kan det ju vara värt, med tanke på att skolan har pröjsat för alla de andra sprutorna så kan man ju köpa den sista själv.

Nu är det inte långt kvar tills vi sticker ju, och det känns faktiskt skitskoj. Blir nog en både rolig och jobbig resa, med tanke på hur fattigt det är där.

.

God morgon


Har redan hunnit duscha, titta på tv och druckit kaffe, haha^^ Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om, suck. Är bara megastressad över att det är så lite tid kvar av skolan, men tusen saker att göra, hmhm men har det gått för alla andra så ska det nog gå för mig med.

Top Model var skoj igår, och rätt person vann^^ Däremot kändes det redan avgjort redan när de bara var dom två kvar. Nej nu ska jag göra mig iordning, käka frulle och sen gå ner till livum och ta spruta, sen till skooolish.



Bye!

hellofolks


Det blev inget pass idag, pallade inte att åka iväg för att ta kort, usch och bläääää. Så det får bli imorn efter skolan istället, så typiskt mig att alltid skjuta upp tråkiga saker ^^ Dagen har ägnats åt plugg, tv och mycket tid vid datan, ja det är min livlina. Klockan 8 sitter jag klistrad framför tv:n och kollar på finalen av Top Model, moha. Och efter det blir det långpromenad.

Imorn börjar bistånden inte förrens kvart i 10, sköönt. Däremot ska vi ta spruta imorn och jag tänkte gå dit innan skolan, och av nån konstig anledning tkr jag om att ta sprutor, haha, tkr det är coolt när man ser hur nålen sticks in. Sen efter bistånden lär jag sitta och plugga ett tag i skolan, med bland annat Maj-Britt uppgiften som vi fick för hundra år sen i sjukvården, och anna glömmer självklart aldrig bort om man har några restuppg.

Just ja, nu är resan inbetald och klar, eller ja handpenningen iaf :D


Ja hon ville se ut som en påskkärring

.

Hahaha


Haha, det här är humor! Lika skojigt varje gång :D



.

Swallowed in the sea


God morgon. Stackars Majsi är sjuk så det blir till för mig att fixa pass själv. Fick för mig att det kanske inte räckte att ta med ett ogiltigt pass som leg när jag ska fixa nytt, så jag gick in och kolla på polisens hemsida. Och tur var väl det. För mamma eller nån annan vårdhavare behöver nämligen följa med, så vid tolv åker jag och mami och fixar det efterlängtade, hrm, passet.

Trots att jag fick sova mycket längre om jag ville nu, eftersom jag inte skulle träffa Maja vid 10, så vaknade jag vid 7 och kunde inte somna om, var pigg som en nötkärna, haha. Hatar att när man väl får sova så går det självklart inte, men när det är skola då är det minsann inge problem, wierd!

.

Promenad


Strax blir det långpromenad, mkt sköönt. Jag och Emmsi hade det mysigt, som vanligt^^ Kolla på film och åt gott. Sen har jag bara lagat mat och så, och ikväll blir det Top Model för hela slanten.

Imorn ska jag och Majsi och fixa pass! Börjar bli dags nu att skaffa det inför resan, eller vad säger du Maja? 400 spänn kommer iaf ryka, och just nu vet jag inte ens om jag har det på kontot, då pengarna jag fick av mamma och pappa till pass råkade försvinna under mystiska omständigheter :/ (också kallat shopping).

Nu ska jag ut i kylan och röra på fettet!

.

Skooola


Jag och emma sitter i ett grupprum i skolan och flummar, eller emma har värsta turbohjärnan och skriver skitmkt. Vi har sjukvård nu och ska skriva om nån himla frakturberättelse-grej, booring. Och jag och emma är lite rebelliska idag och tänker därför skita i psykologiprovet idag och gå och köpa godis istället, mohaha. Vi gör provet på fredag istället...

.

Lycka till på provet imorn Melinda




.

Det har gått åt helsike med plugget idag, orkaaaaaaa! Är ju så gimla mkt att få in i skallen, om alla hundra försvarsmekaniser, maslow, och annat psykologiskt skit! Visst det är ganska intressant, men inte när allt ska in i skallen ju. Så jag hoppas på att Kristin har fått lite snällhormoner nu när hon är med barn , så kommer vi kanske lindrigt undan imorn..erhm.

.

.



Härligt


Underbart väder idag! Älskar, älskar, älskar det! Var i skolan på morgonen, hade folkhälsa, gick faktiskt ganska bra trots att jag bara längtade ut. Sen promenixade jag hem, har egentligen historia på eftermidagen men jag struntar i den, måste verkligen plugga till psykologin imorn, så jag får ta igen historian i vekan istället.

Men om ett par timmar eller nåt ska jag iaf gå ner till svartån och ta en promenad, är skitfint där när det är sånt här väder. Nu ska jag gå och göra té och sjunka ner i soffan med psykologiboken.

.

Måndag




Skitmorgon


.

Turkland



Dagen har spenderats på gryta med elin och elli :) Sprang ner till bussen vid 1 och gick hem till elin, där vi bara mös, pratade och så^^ sen tog vi en promenix till chorren och sen gick vi till elli. där blev det fullt hus, ellis bror och hans flickvän kom och de hade med sig sina två hundar, plus ellis hund, haha det va kaaos. sen gick vi hem till elin igen, åt knäcke och så kolla vi på resan som jag preliminärbokade i veckan, och de tyckte om den lika mkt som jag :) så i veckan ska vi betala in handpenningen och den 13 juni bär det av till turkiet! wieee!

Jag borde egentligen ha pluggat psykolgi idag, men jag har inte gjort ett piss. fattar inte hur jag tänker ibland, vi har ju provet på tis och imorn har jag skola hela dagen, får väl sitta uppe halva natten och traggla maslows behovstrappa, wluää.

Nu ska jag sova, eller fösöka rättare sagt, är övertrött så jag kan knappt ligga still





.

Söndag



Shit vad det snöar ute! Var ju rena vinterlandskapet när jag vaknade imorse. Och mamma hade varit ute med molly som hade stora snöbollar på alla sina tassar, haha stackarn. Jag som hade tänkt ta en riktig långpromenix idag till typ gryta, men då lär de ju ploga först.

Senare ska jag förmodligen träffa Elin och Elli, vi ska kolla resan och sådär. Var på Media Market igår med pappa och kika på kameror, har bestämt mig för att vänta med en systemkamera och satsta på en riktigt bra digitlkamera så länge. Det står mellan dessa två:

Panasoic Lumix Fx150



Nikon poweshoot p6000




Just nu lutar det mer åt Nikon-kameran, älskar mest av allt hur den ser ut, känns mer som en riktig kamera och inte så plastig, samtidigt som den är smidig och lätt att ta med sig. Däremot är den dyrare och bilderna blir inte bättre än med Lumix-kameran, hm hm..


.

Lördag


Emma åkte nyss hem. Har varit väldigt mys :) Även fast vi höll på att dö av uttråkning igår kväll när Winnerbäck skulle vara med i ett program på 1:an och han snacka i början och sjöng i slutet, så vi plågades i cirka 1 timma av en norrman och två svenskar som satt och babbla en massa. Men det vare värt ^^

Och jag har, som vanligt, drömt myskodrömmar inatt, haha fattar inte hur man kan drömma så mkt sjukt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, behöver plugga psykologi då vi har prov på tis, booring.



.

Fredag



Skola fram till typ 12 idag, hade inga lektioner utan bara mentorssamtal + om projektarbetet. Resten av dagen har jag umgåtts med emma. Vi ändrade oss i sista minuten vilken film vi skulle se, blev "mammut" istället. Den var bra, men skithemsk, usch usch! VI var jättedeppiga när vi gick hem från bion. Men det är över nu, haha. Och ikväll ska hon sleepa här :)

Bye bye


.


Morgon



Gick upp vid 7 imorse, kunde inte sova längre. Jag överlevde natten förövrigt, ingen knivman kom^^ Nu har jag iaf duschat, druckit kaffe och glott på tv sen jag vaknade. Är hyffsat rastlös nu, det är för tidigt för att klä på sig, sminka sig, och håret låter jag ju bara självtorka. Ska ju till skolan vid 10, men det är ju ett tag kvar.

Idag ska iaf jag och emmsi ha vår efterlängtade sleep over, och vi ska se "I taket lyser stjärnorna" och sen äta massa gott, mums.


Poster

.

sleepie



Nyss kollat klart på Criminal Minds, tkr det är skitbra, men blir alltid asrädd när jag ska lägga mig sen. Speciellt med tanke på att det var en scary mördare som högg ihjäl människor när de sov i det här avsnittet, och då skrämmer jag alltid upp mig själv så himla mkt när jag ska sova.

Iaf, eftermiddagen så plugga jag lite, dammsög hela lägenheten (mamma = glad) sen tog jag en långpromenad och gjorde lite mat. I övrigt har jag inte gjort så mkt, förutom att prata konstat i telen.

Nu ska jag iaf försöka sova om ett tag, trots att jag är rädd att nån ska komma in med en kniv i mitt rum. Molly får sova här inne inatt, min vakthund, haha.



God natt<3


.


skola



Nyss hemkommer från skolan : ) Hade bara bistånd idag på förmiddagen! Och vi pratade om vår resa till Moldavien, och vi ska tydligen åka redan 15 mars!! Vilket är jättesnart ju :D Haha jag och Maja fattade inte det först, då vi egentligen skulle ha åkt i april, men tur att vi la märke till det iaf. Hmm, börjar med andra ord bli dags för mig att skaffa pass, haha sa inget till jonathan att jag inte har det, då han säkert skulle blivit nervös och stressad då.

Nu ska jag ägna eftermiddagen åt mitt projektarbete, så man kommer nånstans. Vilket vore en ganska bra idé, då jag ska träffa anna imorn (som är min projekthandledare), och jag vill ju gärna kunna visa att jag har gjort nånting sen sist vi träffades.

Tjingtjong!




.

Stan



Var som sagt på stan på förmiddagen, kom hem runt halv 2. Blev ett par svarta jeans-leggings från Gina :) Sen var jag på resebryån också och kikade på resor. Har precis ätit lunch och nu ska jag plugga, seeegt.

God morgon


Idag är jag ledig. Sköntskönt! Ska ner på stan om nån timma hade jag tänkt, så måste hinna göra mig iordning och äta frukost också. Sen blir det hem och försöka göra historia och psykologi, så jag slipper hålla på med det i helgen. Hade tänkt kolla på Gina om jag hittar nåt, har ju presentkort på 300 kr där, så det är ju prima.


.

nej pumba, inte inför barnen


Värdelösa praktikuppg nu skiter jag i den! För nu vill jag ha mat och kolla på tv, moha ^^

Och ikväll..som vanligt, top model :D

Tisdag


Skola idag, har vart helt okej, inte hänt så väldans mkt. Vi hade sjukvård på morgonen, och då snacka vi bara om hur praktiken och så har varit. Och vissa verkade väl mer nöjda än andra, men de flesta tror jag hade haft det bra. Sen vare lunch och sedan hade vi psykologi. Fast skitdåligt att dom har flyttat den lektionen till huset som ligger typ vid Friskis, mkt bättre som det va innan. Nu ska jag försöka leta fram psykologianteckningarna från tidigare lektioner, då vi fick reda på att vi har prov om en vecka :O Plus att jag nog borde få klart den där praktikuppg. också, bläääääää.


.

Hello



var första dagen tillbaka i skolan gjord, kändes skojigt att komma tillbaka igen :) Sen kan jag ju inte påstå att min hjärna riktigt hängde med på historialektionen, haha men det är alltid så när man vart borta från skolan några veckor. Snart ska jag ta och göra tacos, mums! Sen ska jag ut och ta en promenad, och snabbt ska det gå! Imorn börjar jag halv 9, vilket är rena drömmen jämfört med att börja kl 7 på sjukhuset. Har verkligen vant mig vid att gå upp vid 5 och kan inte sova så mkt längre än till 8 nu i vilket fall. Ska även försöka bege mig till resebyrån imorn, då jag Elin och Elli ska åka utomlands ganska direkt efter studenten :)


.

Back too school



Såg precis att vi tydligen hade mentorstid halv 12, aja, brukar ändå vara ovärt så skitsamma. Iaf har jag historia 2-4 så sticker väl om nån timma eller så. Har inte gjort så mkt på dagen, duschat, gjort mig iordning, ätit frulle och bara segat. Borde egentligen ha tagit mig ut, är ju så underbart väder. Men det blir ju en liten promenad till skolan iaf ^^.



Nostalgi



Hemma hos pappa titta jag på massa gamla bilder han lagt in på datorn + filmer från -94 och framåt som han skulle lägga in på där också. Hur skojigt som helst^^ Var som sagt hos pappa på dagen, det var mys, åt spicy, mums! Sen har jag inte gjort så mkt mer, försökt plugga ltie, varit ute på långpromenad (och jag höll på att halka minst fem ggr). Nu väntar jag på att kl ska bli 9, då Beck börjar! Sedan blir det till att lägga sig och läsa och sleepa. 




 


.

Söndag



Gick upp vid halv 9 idag, har inte gjort så mkt sen dess. Ätit frulle, suttit vid datan och lyssnat på music. Ska hem till pappa lite senare och äta, fast vet inte riktigt vilken tid han kommer och hämtar mig. Har gjort ett tappert försök att göra sista frågan på praktikuppgiften men hittar inte vart det står, Anna sa att jag skulle gå in på landstinget hemsida och skriva in en grej så skulle det komma fram. Men kommer jag ihåg vad det var? Nej. Får väl leta vidare, annars får jag fråga imorn. Nu ska jag ta och lägga in lite mer musik på min mp3.



Bye

RSS 2.0