Lördag


Igår var det fullt upp. På dagen hade vi som sagt fotbollsturnering i skolan och efter en heldag i solen var vi ganska så brända. Men det var iaf jätteskoj! Senare på dagen cyklade jag hem, åt lite mat och höll på att somna i soffan för ajg var så trött. Sen gjorde jag mig i ordning och åkte till Ida vid halv 7. Kvällen var jättetrevlig och vi var ett gäng som inte hade några biljetter till Elba-festen, så vi hade vår egna båt-fest, haha. Idag har jag varit på tuna-park och shoppat lite, och ikväll blir det bara att ta det lugnt!

Lite bilder från kvällen!










.

Fredag


God morgon! Har precis ätit lite frukost och ska åka till ringvallen om en stund, där vi ska ha fotbollsturnering hela dagen. Kunde inte vara mer perfekt väder! Invigning av shorts blir det också^^ Jag vaknade innan halv 6 imorse, var skitpigg och kunde inte somna om, så jag låg kvar i sängen et tag men sen gick jag upp. Så nu är jag ganska så uttråkad! Nej, nu ska jag kila ner och hämta cykeln!

Bye

Torsdag


Blää vilket väder. Tänkte egentligen åka till skolan, men pallar inte att göra det nu när det spöregnar. Så jag pluggar hemma istället. Kunde inte somna inatt, hatar att ligga vaken, och ändå vaknade jag innan 8. Fast jag är inte speciellt trött ändå faktiskt. Imorn äre fotbollsturnering i skolan! Och det ska ju bli superfint väder, wiee, såg att det ska vara 20-25 grader och sol fram till måndag, me like it! Hoppas att det blir lika fint på tisdag och onsdag, för på tisdagen ska vi hem till vår handledare och grilla och på onsdag är det utklädning^^ Nej, nu ska jag först ladda ner Eminems nya album, sen ska jag plugga!

.

Ger mig själv en klapp på axeln...


Jag har faktiskt varit duktig och pluggat ett bra tag nu, gjorde en hel del på projektabret! Känner att ca 90 % av mina inlägg just nu handlar om skolan, men studenten närmar sig och därför är skola och arbeten det enda som cirkulerar i huvudet på mig just nu. Nu spöregnar det ute, myskoväder det är alltså, regn och sol byter plats hela tiden..När mamma kommer hem ska jag göra tonfisksallad till middag, mums, har blivit lite beroende av det på senaste tiden. Nu slutade det regna btw, haha. Har varit ute på en prommis med Molly också, men sötisen blev livrädd för att det blåste så mycket och vi var påväg att få en gren i huvudet (eller okej, en kvist, men ändå).

Jag roade mig själv i skolan och tog kort med datorernas grymma webcam, haha^^ Denna bjuder jag på!



Bye!

Sitter i skolan


Fick äntligen tag i ett grupprum och en dator! Gah, alla grupprum, datorer, soffor och klassrum har varit upptagna. Men som tur va fick jag tag i ett när Emmas och Linns lektion började. Fast självklart så glömde jag att föra över det senaste jag sparade på mitt arbete till usb-minnet, så nu är det hemma på datorn iaf, jag är så duktig..Just ja, pratade nyss med Maria om mitt eng-betyg, och det gick kanon! Nej, eftersom jag äntligen fått en dator nu borde jag börja plugga.

.

I remember


Var och solade på eftermiddagen med Elin, men bara en snabbis, 12 min. Efter det följde Elin med mig hem en stund och sen kom hennes pappa och hämtade henne. Har pluggat lite, sen varit ute och gått, målat naglarna och duschat. Imorn tänkte jag åka till skolan vid 9 och plugga, behöver bli klar med projektarbetet nu verkligen!!!

Lite bilder från Elinas och min picnic igår nere vid svartån igår, var supermysigt !







/ Melinda

Tisdag


Nyss kommit hem från skolan. Kaosdag idag alltså..informationen på vår skola suger och idag fick vi reda på hur vi ska göra med slutbetyg, samlatbetygsdokument osv. Vilket slutade med att mer än halva klassen stod ute vid receptionen och bad Jonna om hjälp, och tydligen var det inte ens hon som skulle hjälpa oss med det, utan klasslärarna skulle göra det. Så himla irriterande. Men jag fick iaf mvg i sjukvård, så det känns prima.

Klassrådet gick iaf bra, vi bestämde vad vi ska klä ut oss till. Astrid Lindgren-figurer! Jag tror jag ska vara Ronja Rövardotter ^^ Nu sitter jag och dricker kaffe och käkar en knäcke, mums. Har inte hittat mitt matkort så kunde inte äta lunch i skolan, surt, men får skylla mig själv för att jag är en klant. Nu ska jag göra historia och projektarbete, och det suger...

.

Måndag och soool


Wiee! Superfint väder ju!! Har nyss suttit ute på balkongen och stekt, haha. Men det blev så himla varmt och sen så attackerades jag (bokstavligen talat) av två getingar och en skalbagge, så jag gick in. Självklart ska min nya granne komma ut på balkongen bredvid när jag springer omkring och fläktar med armarna efter getingen i bikini. Jag gör alltid lika bra första intryck, speciellt med tanke på nyckelinscidenten innan också, haha. 

Förresten går det skitdåligt med pluggandet, ingen guldstjärna till mig denna vecka :( 

.

Söndag


Jag och Emma vaknade för en halvtimma sen. Vi blev hyffsat chockade när klockan var så mkt, brukar aldrig sova så länge. Vi hade jättekul igår iaf. Emma kom hit vid 2-tiden, vi pratade och tittade på Harry Potter (vad annars), sen gick vi ner på stan och köpte Spicy Hot och massa gott till kvällen. Vädret igår var verkligen upp och ner, vi satt och åt på balkongen, enda stunden var solen framme och sen började det spöregna liksom. Vid halv 7 kom Ida och Linn, vi satt på balkongen och prata och käka chips och godis hela kvällen^^ Supermysigt. Senare gick vi in och tittade på Twilight-filmen, den var väldigt bra. Jag och Emma låg och pratade till typ halv 4 inatt, därav den långa sovmorgonen. Nu väntar jag på att hon ska duscha klart så vi kan äta frulle!

.

Lördag


Har precis duschat. Kom hem från pappa för ett tag sen, sov över där inatt. Om ett tag kommer Emma hit, och ikväll kommer även Linn och Ida! Jag har panik för jag har inte pluggat nånting de senaste dagarna och nästa vecka ska allt in, historiaarbete, historiaprov och projektarbete. Ehm, jag kommer inte bli klar, så får väl ta ett samlat betygsdokument på studentdagen och hämta slutbetyget när jag kommer hem från Turkiet istället, pallar ändå inte med skolan just nu. Pappa och jag såg Morgan Pålsson-filmen igår, den var helt okej, rolig ibland men ingen höjdare direkt. 


Just in case


Skitmkt folk på stan idag, var värsta paraden och allting. Sen massa människor på torget som snackade om EU-valet och så, har fortfarande inte bestämt mig helt än för vem jag ska rösta på, men jag tror jag vet. Iaf så hittade jag en bikini och en klänning på stan, båda från H&M. Stannade på konsum på vägen hem och köpte med mig tuggummi, läkerol och en tidning. Sen åkte jag hem och käkade salladen som var över från igår, ska snart plugga lite.







.

Fredag


God morgon! Sitter och käkar frulle just nu, naturell yoghurt med lite melonbitar i, mumma. Vaknade vid 9 och hoppade in i duschen ganska direkt efter det. Håller på och gör mig i ordning, ska kila ner på stan så snart jag blir klar. Vilket pissväder det är ute! jag som trodde det skulle bli fint ute idag ju. Pratade med mamma i telen för ett tag sen och så satte hon luren på Mollys öra, lillen trodde att jag var i stugan på Öland och sprang runt som en galning och letade efter mig. Haha, sötis!


Gottit på min balkong i ons!

.

Sooova


Kom hem från Maja för ett tag sen, blev att jag åkte dit iaf och vi hade myspys!! Satt och pratade och hade skoj, tog bussen dit 21.40 och fick skjuss hem av snällaste Linn. Ska sova om en liten stund, är supertrött. Dagen har varit kanon, solning, bus med Elin och ännu mera mys nu ikväll. Imorn ska jag plugga lite på dagen (wluää) och på kvällen kommer Emma :) Går nog ner på stan lite också och kikar på bikini!

God natt !

Torsdag


Har precis varit och solat på solstudion med Elin, båda är skitlökiga nu. Kvällen igår var supermysig! Vi satt på balkongen, åt frukt, drack vin och mös hela kvällen. (bilder kommer senare). Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Imorn kommer Emmsi hit och gör mig sällskap hela helgen, mysmys^^. Och så är vi ju lediga ända tills måndag också, superskönt. Nu ska jag kila ut till Elin!

Bye!

.

I don´t mind

Orkade inte ta mig ner på stan idag. Kände inte för det så jag stannade hemma istället. Sitter och väntar på att Elin ska komma förbi här så jag kan ge henne lite money för ikväll. Hon och Elli kommer hit då och vi ska myspysa och ha skoj. Och Elin sover kvar här också så jag slipper sova själv^^

Borde sätta igång med historian nu. Skriver ju om Israel-Palestina konflikten så det är jätteintressant. Svårt bara att veta vilka frågeställningar och vilket syfte jag ska ha. Jag får klura vidare. Nu ska jag gå och hämta lite kaffe och sen sätta igång.



Onsdag


God morgon! Vaknade 7 imorse och kunde inte somna om, trots att jag är ledig. Så jag gick upp och duschade istället, tänkte att jag lika gärna kan gå ner på stan vid 10 när jag ändå är vaken^^ Behöver som sagt hitta en bikini till Turkiet. Såg massa fina i H&M-katalogen, hoppas att dom finns i affären också!

Igår kväll var jag ju hos pappa och vi såg Yes-man, haha den var skitbra verkligen! Skrattade hela tiden! Lite godis slank ner också, baaad, men gott vare. Så laddade jag över lite filmer till min hårddisk från när jag var liten, alltid lika skoj att se. När jag kom hem kunde jag inte sova, så jag tittade på DHW som mamma hade spelat in. Jättetrist att Edie dött ju, blir inte lika kul utan henne.


.

Är glad att jag inte är på andra sidan fönstret


Shit vad det regnar ute! Det öser verkligen ner. Idag hade jag iaf tur för det regnade inte när jag åkte hem från skolan. Har suttit och fixat med designen lite, var trött på den gamla, men är inte klar än. Har nyss käkat lite mat också, åt rester från igår kväll. Känns superskönt att jag bara har historian och lite på projektarbetet kvar att göra. Eller just ja, skit jag har ju ett historiaprov kvar också. Får göra det nästa vecka.

Pappa kommer och hämtar mig vid halv 6. Ska åka hem till honom och så ska vi hyra film. Vet inte vad vi ska hyra bara, hoppas på att det finns någon bra. Får se om jag drar till skolan något imorn eller inte. Har ju inga lektioner som vanligt, men behöver plugga historia, och jag får inget gjort hemma så det är lika bra. Skulle behöva ner på stan också, så jag får se!


.

All in all you´re just another brick in the wall





.

Tisdag


God morgon! Är astrött, vill helst av allt ligga kvar i sängen och soooooova. Men jag ska pallra mig till skolan iaf. Senare idag ska jag åka och handla med mami, hon åker till Öland imorn och är borta till måndag, mohaha då har jag lägenheten för mig själv flera dagar, nice. Som tur är får jag sällskap av mina vänner så jag slipper sova själv, haha^^ 

Nej, nu ska jag kila!
Och förresten är Molly sksitbusig och springer runt med sin boll i munnen och ska leka med mig hela tiden, gaaah knäppa hund det är tidigt. Stackarn, jag är ingen rolig lekkompis på morgonkvisten.
 
Byeeeeeeeeeee!


slurp


Snart ska jag ut i köket och laga mat, ska göra nån kycklingrätt och ris, efter det ska jag titta på cityyakuten. Har suttit framför datorn hela eftermiddagen och lärt mig bildredigeringsprogrammet Gimp. Plus att jag har ordnat med alla hundratals bilder som legat huller om buller i datorn. Nu ligger de i ordnade mappar så det är lite lättare att hitta bland dem nu^^

Mina ögon är fyrkantiga nu så jag ska slita mig från datorn!
Imorn är det skola igen, nån EU-grej 10.30 som Jonathan ordnat.

Se ya!

we made you


Kom ganska nyss hem från skolan, blääää vilket väder! Både Linn och jag hade sommarskor på oss och när vi gick ut så var det stora vattenpölar på marken, inte bra val av skor idag med andra ord haha^^ Åkte vid halv 10 imorse och satte mig och pluggade historia i skolan. Satt och flummade med Ida och Linn också, haha jag och linn fick lite cp-ryck och var tvugna att göra så att vi fick sendrag i halsen och nacken, helt omöjligt att sluta när man väl börjat ju. Hade tänkt att åka och sola idag (har inte blivit av än) , men jag ångrade mig när jag cyklade hem från skolan i regnet. 


 .

wluää


är sjuk och har feber idag, där sprack mina planer att sola och vara duktig med plugg idag. istället tänker jag sjunka ner i soffan med té och glo på film.



tjaaaaaaaao

ESC


Kvällen spenderades med myspys framför tv:n och för första gånge på länge såg jag hela programmet (förutom röstningen).  Tyckte faktiskt att några av dom var ganska bra, annars brukar ju alla vara skitdåliga verkligen. Gick och la mig vid 12 med världens magknip efter naturgodiset och frukten som jag mumsat på hela kvällen. Somnade måååånga timmar senare och ändå så vaknade jag innan 8 imorse. Jag är pigg idag!




.

lördag


Mamma och jag åkte ut till erikslund idag och skulle kolla efter studentskor, gick mycket bra! Hittade ett par söta skor som passar jättebra till min klänning, sen ett par andra höga skor också! Köpte även en söt ljusrosa blus/t-shirt, så jag var väldigt nöjd med turen^^


Dessa ska jag ha på studenten!




Köpte de här också!



.

mösspåtagning


Här kommer lite bilder från mösspåtagningen vi hade i skolan igår. Rektorn snackade lite och sen tog vi på oss våra studentmössor, så nu är vi alltså studenter på riktigt, wiho.



   

 


.

just ja


min studentmössa är ungefär två storlekar för stor och jag ser ut som Emil i Lönneberga i den..

men jag är inte bittar för det..inte alls

Sitter och turboskriver det sista på sjukvården nu, snartsnart är jag klar med den! Och under tiden är kaffe min bästa vän! Skriver mer senare, för nu ska jag banne mig bli klar med detta arbete!

.

HAHAHA


"OJ OJ OJ EVA!!!! Har du ätit en hel kyckling??!

HAHA!

Årets roligaste kommentar gott folk!

.

torsdag


Har precis skrivit klart fältrapporten i bistånden, äääääntligen klar med den nu! Tänkte försöka bli klar med sjukvården också, eller iaf göra en del på den så att jag kan skriva klart den i skolan imorn. Idag har jag varit i skolan och sen på bemanningstjänsten, och det kändes som att det gick bra. Imorn är det mösspåtaging på konsterthusterrassen, hehe^^ Känns lite ovärt att släpa med sig mössan till skolan egentligen, men man tar ju bara studenten en gång! Ska till skolan kl 9 imorn och ha projektsnack med Anna, vilket jag hoppas kommer gå bra så att jag inte behöver göra så mkt mer på projektarbetet. Sen är det iaf helg och då tänker jag ta det lugnt och umgås med mina vänner, sen ta en tripp ner på stan och titta efter studentskor också. Och så måste jag hitta en bikini till Turkiet också!



.

myspys


Nu ska jag snart baka scones! Mumsigt värre, jättelänge sen jag åt det. Sen blir det mys med scones och te framför tv:n, moha.



.

plugg


Blev som sagt skola idag och pluuuugg. Gick helt okej. Myspys på Bredbar med Emma och Linn :) Haha dagens dumförklaring:

Jag: Alltså, igår testade jag Stimorols Chocolate goes Caramel, skitäckliga.
Linn: Chocolate?
Jag: Ja, det betyder choklad.

Haha, förlåt för att jag underskattar dina engelskakunskaper Linn^^

Nu tänkte jag ta en promenad och lyssna på musik, sen hem och plugga bistånd och sjukvård.

god morgon


Jag har precis duschat och sitter och äter lite frukost nu, en knäckemacka med keso och sen kaffe. Ska göra mig i ordning om en liten stund, sen ska jag iväg till skolan. Ska sitta där och plugga idag, får inte så mkt gjort när jag är hemma så det är bättre att åka dit. Fick nyss ett sms av Emma också, som undrade om jag ville käka sallad på bredbar, och självklart vill jag det!

Nu ska jag kila och göra mig klar!

.

chocolate goes caramel


sitter och tuggar på stimorols nya chokladtuggummun. Ingen hit direkt, smakar messt kartong, men visst hjälper dom lite mot sötsuget, haha. Nu vet ni det^^ Har pluggat bistånd hela eftermiddagen, skrivit två A4 till så nu får lilla Jonathan allt nöja sig med det här och ge mig mitt mvg. Ska hem till pappa om typ en timma, han svänger förbi här på väg hem från jobbet och hämtar mig.


Såhär ska choklad vara, inte i ett sockerfritt tuggummi!


panik javisst


1 måndad...1 MÅNAD!!!!!!!!!!!! Om en månad är jag en fattig student som nyss blivit utsläppt i stora vida världen och inte har en aning om vart jag ska ta vägen i livet. Shit. Visst, klart det är kul med studenten, i alla fall allt runtomkring, men jag känner mig inte rikitgt redo än, skulle kännas mkt tryggare att veta att man ska tillbaka till skolan i höst och att allt bara flöt på som vanligt. Nog om detta.

Åkte till skolan vid 8, hade sjukvård men datorerna fungerade inte, så jag satt kvar en stund och pratade, sen cyklade jag hem. Sitter och lägger till lite saker på min fältrapport som ska in på fre, sen måste jag göra sjukvården också. Har precis mumsat på lite naturgodis och nu är jag proppmätt vill jag lova!

Dagens klädsel:



.

yoooo


Har ganska nyss käkat lite mat och funderar på att ta en promenad. Ska kika på cityakuten kl 9, mitt favvo-program^^ Efter det ska jag nog sova, känner mig helt död så jag kommer nog slockna ganska snabbt. Imorn är det skola igen, sjukvård på morgonen, känner att jag borde sätta igång med sjukvårdsarbetet som ska in på fre, hrm..

bye

Monday


Hejsan! Inte kännt för att skriva så mkt i helgen. Finns inte så mkt att säga om denna helg, så lyckad har den inte varit direkt, större delen av lördagen spenderades till att fixa powerpoint och så till redovisningen som vi hade idag om Moldavien, och igår skrev jag texten till den också. Men nu är den iaf gjord och jag tycker den gick bra. Haha, har varit flummdag i skolan idag. Jag, Ida, Linn och Casandra satt i ett grupprum ett par timmar och alla var helt borta, haha. Resten av dagen i skolan sprang jag runt som en vilsen surikat och bad om referenspapper från praktiken, pratade om massa arbeten och försökte fixa massa andra saker.

Vid halv 3 kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till strömsholm för att hämta molly. Hon blev ju sjuk igen så hon har varit där över helgen. Var fullproppat inne i väntrummet, shit, doggies överallt verkligen och så luktade det blöt hund. Haha. Men jag träffade en gosig hund som hette Wolfie och hade tratt på huvudet, skitsöt! Nu sitter jag med min efterlängtade kaffekopp och tänkte plugga lite.



 <3

lördag


God morgon :) Sitter och äter en god frukost just nu, älskar helgfrukostar, då gör jag alltid en liten fruktsallad, smörgås och kaffe, haha. Vaknade och var klarvaken kl 8 imorse, fattar inte att jag alltid vaknar av mig själv då, drygt ju när man egentligen känner för att ligga kvar och slöa men är för pigg för att göra det.



Tänkte ta en promenad snart, men hallå vädret, det skulle ju bli jättefint dag, men det är värsta mulet och allt. Vid 1 kommer Maja hit, vi ska förbereda inför biståndslektionen vi ska hålla i på måndag, där vi ska berätta om Moldavienresan. Tänkte göra ordning en mumsig sallad också, så vi kan käka lunch. Senare går jag nog och solar, upptäckte igår att det är nödvändigt. Egentligen tkr jag inte alls om att vara brun i ansiktet, bara lite färg vill jag ha där, men kroppen, främst armarna behöver färg om jag ska kunna visa mig i klänning på studenten. Och eftersom vädret inte är på min sida idag, får solariet komma till undsättning.



.


 

song for the asking


Gick upp tidigt imorse, gjorde mig iordning och åkte till skolan. Hade nationella i eng, som jag missat förut, hela förmiddagen. Var hyffsat drygt och hörförståelsen fick jag panik på eftersom man knappt han fylla i svaren. Var kvar i skolan ett tag och pluggade, sen gick jag hem. Känns jätteskönt med helg och jag ska skita i pluggandet tills på sön. Nu ska jag gå och käka och titta på tv.



.

torsdag


Just nu sitter jag och skriver klart det sista på hemtentan i psykologi, intressant men drygt. Åkte till skolan imorse och försökte plugga, gick inte så bra direkt, kunde bara ha datorn en liten stund och sen var det trevligare att umgås med Elina än att plugga^^ Så efter ett tag åkte jag hem och satte mig framför datorn med en stor kaffekopp istället, så jag har fått lite gjort iaf. Ringde nån till nån till min mobil nyss från skyddat nummer och jag han inte svara. Hatar att man inte kan ringa upp då! Är alltid rädd att det är nåt typ skitviktigt när jag missar det. Hoppas det inte var från sommarjobbet bara, men då får dom ringa upp. Nej, nu ska jag fortsätta. 



.

.





,

tonårsliv


Nyss kommit in från en promenad. Köpte lite mums till mig som jag ska smaska på snart, och välling till Molly som är dålig :( Ska sätta mig och titta på tonårsliv nu (på svt-play, missade igår) och slurpa i mig min loka! Imorn åker jag till skolan och pluggar för fullt.


Mums! 

.

heeeej


God morgon! Är på lite bättre humör än igår kväll så ni kan vara lugna. Vaknade vid 8.15 imorse och har bara segat sen dess. Mamma färgade håret på mig igår också, vilket verkligen behövdes, blev nöjd! Ska fösöka plugga sjukvård idag, orkar inte stressa med den i sista minuten sen. Sen ikväll bär det av till Sofie :) Vet inte vilken tid än, men det visar sig. Btw så älskar jag tisdagskvällar, kollade på Uggly Betty, dhw och House igår, älskar dom serierna.

Nu ska jag gå och äta frukost

.

Helg 5 dagar i vecken


Ungefär så det känns. Har lektioner två dagar i veckan = tkr bara det är tråkigt att vara ledig hela tiden och får inte ett skit gjort i skolan. Skitdåligt humör är jag på också.

Fuck

Operation dagsverket


Smart som jag är tog jag ingen jacka imorse utan cyklade till skolan i tröja. Var svinkallt, duggade och blåste som sjutton så jag höll på att dö. Som rubriken lyder är det ju operation dagsverket för dom som vill i skolan idag. Jag kände däremot att jag var tvungen att åka till skolan och plugga. Var inte så mkt folk i skolan, vilket var skönt för då fanns det lediga datorer, jag och Maja fick lite utbrott på sjukvårdsuppgiften och attackerade Anna med frågor^^ Skolan var full med massa vuxna också som antagligen hade nån utbildning eller nåt, var lite störande när dom gick runt och glodde. Jag satt iaf kvar i skolan och skrev ett tag, lyckades få ihop 1.5 sidor innan jag gav upp sjukvården. Fixade lite på min fältrapport och lämnade in den till Jonathan och sen åkte jag hem. Kom hem för en liten stund sen och sitter och mumsar på några äppelklyftor med kanel.

Nu ska jag gå och måla mina naglar rosa och titta på Harry Potter^^


Imorn är det Moldavienkväll hos Sofie :)


Måndag


Jag är trött. Gick typ kvart i 9 imorse och har nyss duschat och käkat frukost. Börjar kl 2 idag, har historia då, tänker nog bara sega fram tills dess. Åkte ju som sagt till Ikea, Servera och lite andra ställen med mamma igår, hittade faktiskt en del fina saker som jag önskar mig i studentpresent. Bland annat några fina glas, tallrikar och sånt. Tråkväder idag också, det är en sån här dag som man bara vill krypa ner i soffan och titta på en bra film. Men det får bli efter skolan isf. Just ja, köpte hårfärg igår också, måste verkligen färga min utväxt som har blivit ganska lång(?) nu. 

 .

Bilder från helgen












.

..


Helst av allt vill jag sjunka ner i soffan med en stor godispåse och glo på Harry Potter resten av dagen. Men nej, jag ska sitta här och skriva på projektarbetet och vra sugen på godis utan att äta det. Sånna här dagar älskar jag världen, eller inte..

.

Sunday


Hello! Vaknade tidigt imorse, gick upp typ 7.40. Har bara segat sen dess, kollat på tv druckit två koppar kaffe och duschat. Kvällen igår var hur rolig som helst. Kubb, fotboll, massa prat, söta vänner och en flaska vitt = en perfekt kväll! Elli, du och jag ägde på kubb, mohaha! (och förlåt för lårkakan, haha). Idag ska jag och mamma åka till typ Ikea, Duka och massa andra sånna ställen för att kolla vad jag önskar mig i studentpresent. Tydligen är alla släktningar på mamma som gamar, så jag är så illa tvungen att titta ut lite saker^^

Bilder från igår kommer upp senare idag!

.

Lovely day


Underbar dag idag!! Känns ju precis som att det är mitt i sommaren ju. Imorse vaknade jag ganska sent, sov till halv 10, vilket är ovanligt för mig, vaknar ju senast 8 annars haha. Igår kväll var hur mysigt som helst, massa mys, prat och glassätande, precis vad jag behövde. Du är bäst Emmsi <3 Imorse låg jag täckt i solskyddsfaktor på balkongen en stund, men det blev för varmt och jag har tålamod som en 3-åring så jag gick in, slängde på kläder och cyklade till Coop Extra. Köpte mumsiga jordgubbar som jag ska äta snart!  Senare ska jag nog träffa Elin men vet inte när än.

Jag håller med Emma, en ny favorit !


                                                                      

hello


Plugget har gått bra idag faktiskt, känns skönt. Men någon solning på balkongen blev det inte, men det gör inte så mkt, färre rynkor när man blir äldre ju, haha. Nu ska jag göra mat, blir sallad med quornfilé och champinjoner till, mumma. Efter det bär det av till Surahammar, får skjuss av mamma dit, tackar! Ikväll blir det mys och prat, precis vad jag behöver, moha. Nej, nu ska jag kila ut i köket! 



                                         

1:a maj


Rubriken skrämmer mig lite, 1:a maj, vilket betyder att studenten inte är långt borta alls nu = dags att skynda sig lite med alla skolarbeten som måste göras. Usch och fy! Idag tänkte jag iaf försöka plugga på balkongen, behöver iofs datorn med får ta med min ut. Ikväll bär det av till sura för att umgås med världens bästaste emma! Tänkte göra mig en fruktsalld till frukost och sätta mig ute på balkongen.

Bye!

RSS 2.0