Halloj


Det blir inte så mkt uppdatering här har jag märkt. Det beror på att jag har varit ute och flängt nästan varje dag denna vecka så jag har inte brytt mig om att skriva nåt. Veckan har bestått av bad, sol, vänner, skola och lite jobbgrejs. Var på Malmlaberg idag och fick bla mitt schema för sommaren. Det blir en hel del jobb kan jag säga, men jag får tänka på pengarna. De människor jag träffade där var iaf jättetrevliga! Var i skolan också och hämtade mitt slutbetyg och sen lämnade jag det till bemmaningstjänsten. Senare idag bär det av till Elin och sen vidare ner till vattendraget (eller vad det kallas nu, namnet byts ju hela tiden) med henne och Elli.

Bye <3

.

Vi tog med oss solen hem


Precis som jag lovade ^^ Idag har varit en bra skön dag. Gick upp ganska så tidigt imorse efter att jag somnat vid 9-tiden igår kväll, haha jag var verkligen helt död hela dagen. Somnade även igår på dagen när jag låg och gosade med Molly. Åkte till skolan en sväng imorse, såg några välbekanta ansikten på sommarskolan^^ Lämnade iaf in mitt projektarbete idag, lycka! Sen kom Elli och gjorde mig sällskap en stund, hon skulle fixa med sitt slutbetyg så vi var kvar i skolan en stund. Efter det kilade vi ner på stan och sen satte vi oss och snackade i solen. Elin kom efter någon timma och då gick vi till Cornetto och köpte sallad, sen satte vi oss i Vasaparken och myste hela eftermiddagen :) Puss på er!
Sen var jag och Elli förbi biblioteket en sväng, och jag lånade en bok (det är ju sommar = jag läser massor) och nu håller jag på och laddar upp bilder från Turkiet på facebook. Ikväll blir en lugn kväll på balkongen :)





Jag vill tillbaka <3

Alanya 2009


Imorse strax efter 5 kom jag hem. Den här veckan har varit den bästa i hela mitt liv och vi har haft det underfbart !! Veckan har bestått av massa bad och lek i poolen, flumm och mys på balkongen, badbåt ute på havet, god mat och massa annat skoj :) Just nu är jag lite för trött för att orka skriva om veckan, så jag lägger upp några bilder istället !




































































































































































































..

Galet bra


Dagen igår var kanon :D Och om några timmar drar jag till Turkiet med Elin och Elli! Det ska bli så himla sköönt. Hinner inte skriva mer nu för måste kila och stresspacka det sista!

Nu ska jag njuuta i soliga Turkland !!

.

Kaosdag det har varit idag


Jag är hur trött som helst. Somnade sent igår och vaknade kl 4 inatt och kunde inte sova mer. Gick upp jättetidigt och gjorde mig klar. Skulle egentligen ha åkt till Johanna för att fixa lakanen med klassen men jag hann inte göra det. Jag var tvungen att åka ner på stan för att växla pengar till resan, köpa bh till klänningen, andra nödvändiga saker inför resan, åka till skolan och skriva ut biljetter (har ingen skrivare hemma) och sen försöka komma på ett sätt att fixa min studentklänning, som jag upptäckte var för stor igår när jag provade den. Men nu är allt gjort iaf, eller ja, klänningen är inte fixad än men mamma skulle hjälpa mig sen.

I skolan idag så snackade jag med rektorn också, jag upptäckte att jag kommer behöva matte b för det jag vill plugga vidare till sen, och jag valde ju bort matten. Jag frågade om jag kunde läsa matten i höst med nån annan klass och han sa att det var självklart att jag kunde. Tackar, nu är det problemet löst också, var livrädd att jag skulle få läsa kursen på komvux eller nåt. Nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma, sen ska vi och maja, ida och linn till gränden och fika ikväll, mysigt :)

Förlåt för dålig uppdatering


Men det har varit full rulle de närmaste dagarna! Helgen spenderades i Idas stuga i Vittbro (eller hur johanna?haha). Ja, vad ska man säga, haha vi hade hur roligt som helst. Vi grillade, bastade, badade och nääääääckaaaaaaaaade, haha. Det blev en hel del drickande och alla var lagom trötta dagen efter. På hemvägen åkte jag med Josse, shit vad hon gasade tror det var uppe i 160, haha, men vi kom hem snabbt iaf. Eller vi virrade bort oss ett bra tag, men tillslut hittade vi rätt, då blev den Donken och sen var det inte så långt kvar. Idag var jag i skolan och pluggade och imorn ska vi fixa lakanen hos Johanna, sen blir det mys med flickorna. På torsdagen är det avslutningsfika i skolan, sen fotografering och efter det ska vi klä studentvagnen, gaah. Och på fredag smäller det. Sen på lördagen åker jag till Turkiet, så förhoppningsvis slipper man vakna med den hemska studentångesten dagen efter.









Mer bilder finns på facebook.

Vi hade i alla fall tur med vädret


Idag bär det av till Vingåker med klassen. Det är nämligen där som Idas stuga ligger! Har precis käkat lite frulle, som jag fick trycka i mig för jag var inte ett dugg hungrig, och ska snart hoppa in i duschen. Vädret är ju inte riktigt på vår sida, så det blir att ta med sig vaaaarma kläder tills ikväll. Vi ska grilla, basta, bada och festa loss. Måste åka och köpa nåt som jag ska grilla också, vet inte vad bara, vill inte ha korv eller hamburgare iaf. Och förresten verkar det som att det blir sommarskola för mig efter Turkiet, bra jobbat Melinda. Med andra ord kan jag strunta i plugg denna vecka och ta allt när jag kommer hem istället! Nej, nu ska jag kila! Eftersom vi antagligen kommer vara helt döda imorn så åker vi hem på kvällen.

Bye :)

.

Nu är det verkligen inte långt kvar..


Shit, tiden går så himla fort. Nu är det 5 dagar kvar tills vi tar studenten, helt sjukt! Veckan har varit bra, med grillning med klassen, utklädnad osv. Dagen igår var däremot helt kaos, men det orkar jag inte ens gå in på..Men imorn åker vi i klassen till Idas stuga för att övernatta där :) Kommer bli superskojigt ! Idag måste jag skriva packlista osv inför Turkiet, kommer inte hinna med något sånt i veckan så måste bli klar med allt planerande idag. Nu ska jag hjälpa mamma med maten..skojigt värre..



Jag och Emma är snyggast i stan^^

.

död


trött trött trött..har varit typ hela dagen och pluggat i skolan idag. lämnade in projektarbetet till anna idag, sköööööööönt. fast jag har fortfarande historian kvar men jag får göra den så fort jag får tid. imorn är det studentslakten, moha, fast jag håller på att bli sjuk så jag hoppas det inte är värre imorn.



pluuuuuuuuuuuuuuuuugg!
.

Onsdag


Igår var jag först på informationsgrejs på bemanningstjänsten i över tre timmar! Hur drygt som helst!! Sen åkte jag till skolan, umgicks med flicksen och sen åkte vi till Roberto (vår klassföreståndare) som bor i Sala för att grilla. Kvällen vart jättelyckad och vi hade massa skoj. Efter en rolig kväll körde Linn hem oss (efter lite småtjafs med Emanuel i bilen) till Västerås. Imorse gick jag upp vid 7 och fixade mig inför utklädnaden idag. Haha, var ju Ronja. Inte världens mest lyckade dag direkt, efter lite kaos med införskaffande av dricka osv så drog vi till skolan en stund. Sen gick vi till Vasaparken. Det var sviiiiiiiiinkallt och typ inga från vår klass där. Så jag drog hem ganska tidigt. Ikväll blir det konrad om jag är på lite mer festhumör, annars blir det nog bara att ta det lungt.!




Smile..




.

Ibland så undrar man..


Tänker inte nämna några namn, men ibland blir jag riktigt förbannad på hur människor beter sig, seriöst är det så svårt att inte hela tiden se ut som en tjurskalle och deppa för allting? Nej, jag tycker inte det borde vara så svårt. Iaf, idag har jag suttit i skolan och pluggat nästan hela dagen. Gick väldrigt bra! Elin kom och gjorde mig sellis en stund också, så det var mys! Mamma skulle egentligen färgat håret på mig nu, men ingen av oss orkade så vi tar det en annan dag istället! I veckan är det en hel del grejer som händer:

Tisdag: information på bemanningstjänsten 8.30-12.00. hem till vår handledare och grilla med klassen vid 14.00

Onsdag: utklädning hela dagen med klassen

Torsdag: till skolan och pluggaplugga!!!!

Fredadg: studentslakten som man kommer vara något död efter, haha

Sen är det massa andra saker också, vet inte riktigt hur jag ska hinna med att få klart plugget men det får ordna sig^^ Funderar på att kila ner på stan nu och kolla efter nåt att ta på sig till utklädningen, för jag kommer verkligen inte hinna det imorn.

.

RSS 2.0